פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים קודם כל מזל טוב 8)אני אישית הייתה בוחר מצלמה דיגיטלית, מאוד שימושי לחלקינו...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אני הייתי הולך על מסך, אבל רק אם אפשר לקנות משהו שהוא שיפור גדול על הקיים. נגיד, פעם, ראיתי אצל מישהו מסך 22 אינץ' איכותי ביותר (מבחינת גודל נק' וקצב רענון) על מחשב פנטיום 2 300 כשכבר לי היה פנטיום 4 1.9. אז נכון שמשחקים רצים אצלי יותר טוב אבל עדיין הייתי מחליף איתו כי לראות תוכיות וסרטים על כזה דבר זה חויה, יותר ממה שכל מפרט מחשב יכול לספק לך. אם יכול לקנות מסך 19-21 לדעתי זה שווה את זה. גם לי יש יומולדת עוד מעט, רק שבזמן שלי אני אהיה בגיבוש טיס שאין סיכוי שאני אעבור :כ .
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים כולם חולים פהאל תשקיע במחשבלך תבלה איפשהועכשיו אני שם לב לגיל שלך (13)תבקש מההורים טיול בחולזה ישאר לך לכל החייםיותר מאשר מסך חדש
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים דבר ראשון איזה טיול בן זונה אם חברים\משפחה לכמה ימים בכייף.אם נשאר לך אחריי זה $ אז אולי כדי איזה נגן MP3 איכותי או משהו לא למחשב (על תשקיע את זה בחומרה כי אחריי שנתיים זה כבר לא הייה שווה וסתם..)
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר קודם כל אני כבר בן 14.. דבר שני כבר יש לי נגן mp3 ,כי יש לי נוקיה 3300 ויש בתוך זה נגן mp3 ,זה כמו מחשב נייד קטן.. עוד הצעות ותגובות יתקבלו בברכה..
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר כמו שהציעו כבר....מה עם טיול?אל תלך על חומרה זה לא שווה את זה.אני לא צריך טיול ליום-הולדת,אני הולך לבית מלון חודש הבא[ביולי] וכבר הלכתי למלון לפני שבוע-שבועיים..הציעו לי משהו נחמד,בבקשה.. ;D
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים לא נראה לכם קצת מוזר שבן אדם בא לשאול מה לקנות ליום הולדת באתר חומרה וכל הגולשים אומרים לו להוציא את זה על משהו אחר? אתם ממש לא נאמנים... :-)בכל מקרה, תעשה מה שאני עשיתי - תקח 50% ושים בחסכון, את השאר תבזבז - אם אין לך על מה לבזבז אני מציע לך לחסוך את זה לעוד שנתיים בשביל לימודי נהיגה - משתלם ביותר, למרות שזה לא נראה לך אטרקטיבי כרגע - בכיתה י'/י'א תשחק אותה..
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מה לימודי נהיגה................................................הוא בן 13 למען השם!!!!!לשמור כסף כדי לבזבז אותם עוד 4 שנים? ורק עוד 4 וחצי שנים הוא יוכל להשתמש בזה ברצינות כי יש חצי שנה ליווי מבוגר וגם אני מאמין שהוא ישיג עוד כסף בשביל שיעורי נהיגה כי יש לו 4 שנים!!!וגם חוצמזה הורים אפעם לא נותנים כסף ואומרים לך תעשה חיים........הוא מבקש משהו הם קונים וזהו...... הוא לא יכול להוציא חצי מהכסף על משהו ואת השאר לשמור..............................................תקנה נגן MP3..................... לפי דעתי תקנה את הIRIVER H340 כשהוא יצא.......
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תקנה מה שהכי יהיה לך שימושי ותהנה ממנואם זה חומרה אם זה מסך אם זה טיול אם זה לא יודע מה...זה שאנשים אומרים לך "אל תשקיע על חלקי מחשב !!" זה דעתם האישיתאתה צריך לקנות מה שבא לך מה שהכי תהנה ממנולי היה לפני כמה שבועות 700 שקל תקועים בכיס לא ידעתי מה לעשות איתם שאלתי בפורוםחלק נתנו לי פה הצעות טובות חלק פחות אבל שורה תחתונה אתה לוקח רעיונות ועושה עם זה מה שהכי נראה לך שימושיאם המסך שלך מתישן ואתה באמת צריך אחד יותר טוב תקנה חדש, אם בא לך תעשה כמוני תחבר גם את המסך השני במקביל ויהיה לך שני שולחנות עבודה וירטואלים (לא הכוונה לשולחן פיזי) מאוד נוח אבל זאת החלטה שלךוהכי הכי חשוב תחשוב טוב, אל תקנה משהו שלא יהיה לו בו שימוש יומיומי כי חבל, כמה אתה תשתמש במצלמה דיגיטלית? אם זה סתם מגניב כזה ובא לך, אל תקנה!! חבל על הכסף אחי תקנה אם רק באמת יש לך שימוש בווהכי חשוב תהנה מהכסף לא משנה מה תעשה רק תחשוב על זה טוב שההשקעה הכספית לא תמאס עליך אחרי חודש-חודשייםמזל טוב! (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.