פורסם 2004 ביוני 2521 שנים נראה לי שהכוונה של ללקק את המרפק זה בדיוק את השפיץ....................................ונראה לי שאפשר אם אתה עושה פריקה ליד ומסובב אותה.....עריכה.:הזה שבן אדם בולע בממוצע 8 עכבישים בחיו תוך כדי שינה.......די הגיוני דווקא......... אם עשו את המחקר בקרב מחצית בני האדם בעולם שמעולם לא דיברו בטלפון!!!!!
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הידעת? ההודעה הזאת הייתה קצרה בשליש אם לא היו כ"כ הרבה חזרות...... בקשר לקיפול נייר-פשוט צריך להשיג נייר ממש דק ותוכל לקפל אותו יותר מ-7 פעמים...... ועוד משהו: למישהו יש משהו נגד המילה "כו?ס"? שימו לב: אם תכניס צימוק לפות זכוכית המכילה שמפניה, הוא יתחיל לנתר למעלה ולמטה ... כאשר פות נשברת, השברים נעים במהירות של כ-3000 מייל בשעה! הומור של ילדים בני 10..... למטוס בואינג 747 מוטות כנפיים ארוכות מאלו שהיו בטיסה הראשונה של האחים רייט. כמה מפתיע.... : שתן של חתול זוהר תחת אור שחור. מידע שימושי ;D המספרים הבאים אחרי מיליון הם קוואדריליון וקווינטיליון. אבל המספר הגדול ביותר שיש לו שם הוא גוגולפלקס, כלמר, עשר בחזקת גוגול, או - עשר בחזקת עשר בחזקת מאה!! ואני תמיד חשבתי שאחרי מליון בא מליון ואחת.... ועכשיו ברצינות-מה קרה למיליארד?
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים פעם אחרונה שבדקתי pot לא נשבר כשמפילים אותוcup->כוס->פותמישהו פשוט קצת לא הרגיש טוב באותו יום.בקשר ל בואינג 747, זה כתוב בצורה לא מובנת והכוונה היא שמוטת הכנפיים שלו ארוכה מהמרחק שהאחים רייט טסו בפעם הראשונה.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים נחמד. מאיפה העתקת את זה? נראה ליי שמפורום מה בראש בפרש יש כאן הרבה לא נכונים, אבל זה מאד נחמד
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הסרט "קינג קונג" הוא הסרט היחיד, שסרט ההמשך שלו הופיע באותה שנה בה יצא (1933)! לפי דעתי מטריקס 2 ו-3 ביטל את המשפט הזה...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים שתן של חתול זוהר תחת אור שחור.אני בטוח שברגעים אלו מישהו מורח שתן חתול במארז שלו בשביל לבדוק את הקטודה החדשה
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אלברט איינשטיין הוא זה שגילה את הסיבה לזרימת נהרות ונחלים! ברור שלא. הוא גילה מדוע היחס בין אורכו של הנהר בקו אוירי לבין אורכו עם כל הפיתולים הוא בקירוב פאי.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הקידומת הבינלאומית של רשת הטלפונים באנטרטיקה היא 672!אה? מה מנסים להגיד פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.