עבור לתוכן

עוד נגן חדש מבית IRIVER IMP1000 + ביקורת חדשה על H320

Featured Replies

פורסם

:o

מנגן DIVX.

מבוסס דיסקים נראה מעניין

למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ???

ועוד.....

נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320.

זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר..

http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml

פורסם

OMG ה320 פשוט מדהים!  :o

איזה מסך... נראה פשוט נגן מצוין.

רק הגודל שלו נראה קצת מציק... לא הייתה שם השוואה ברורה כ"כ של גודל, אבל הוא נראה קצת עבה מדי בשביל לשים בכיס ולשכוח ממנו.

עכשיו אני מתכנן לקנות את ה120, אני בטח אראה את ה320 בחנות בארה"ב ואני אתחיל לבכות כי הוא יעלה 500 דולר  :-\

פורסם
  • מחבר

אל תדאג...

יהיה בסדר ממקורות יודעי דבר נמסר שהנגן החדש יהיה פשוט יקר ב 300-500 שקל מהקיימים ויש הנחה מסויימת אני מקווה...

ככה שאני מקווה להתסדר בקרוב עם אחד כזה חדש. ;D

פורסם

אני טס לארה"ב וקנדה עוד חודש, אני אצטרך לבדוק הרבה את המחירים...

אם ההפרש במחיר בינו לבין ה120 לא יהיה גדול כ"כ אולי אני אלך עליו. האמת שהשיפור שלו לעומת ה120 מתבטא רק בהעברת קבצים ישר מהמצלמה. זה מאד שימושי, אבל חוצמזה אין כמעט שיפורים - חוץ מהמסך, שאפשר בעיקר להשוויץ איתו ;D

פורסם

ת'אמת אני מאוד שוקל לקנות לי אחד...מתי זה מגיע לארץ אתם יודעים?

פורסם

מישהו יודע מתי יהיה אפשר לקנות את זה בחו"ל בכלל?

עד עכשיו ה-120 היה על הכוונת שלי במיוחד שעכשיו המחירים ירדו בצורה משמעותית אבל האפשרות הזאת שאפשר להעתיק ישירות מהמצלמה תמונות למכשיר היא יתרון גדול בנסיעות לזמן ממושך

ובכל זאת אם זה יהיה יקר מידי אלך על ה-120

פורסם

הערכה כללית שלי (למרות שממש אין לי מידע מדויק) - שהוא יצא עוד בערך חודש בארה"ב. אבל אי אפשר לדעת, יכול להיות שהם יחליטו לדחות את ההשקה ולהוציא אותו רק עוד כמה חודשים טובים...

לפי המחיר בסקירה - 360 יורו - הוא ממש לא יהיה זול. 438$ לעומת בערך 300$ לH120 - נראה לי קצת יותר מדי בשביל מסך צבעוני והעברת תמונות מהמצלמה.

אבל אם מדובר בצלם מקצועי שרוצה לתפוס שתי ציפורים במכה - זה הדבר הכי טוב ויעיל שאפשר לקנות.

פורסם

תאמת אם למישהו אין ממש הרבה צורך בהעברת התמונות הזאת כל הזמן אז אני לא חושב שיש צורך להשקיע כל כך הרבה כסף רק בשביל זה...

לפחות לא בזמן הקרוב, וחושב שללכת על ה 120 תהיה השקעה יותר מוצלחת...

פורסם

כולם מדברים על אייריבר, ותראו מה אני מוצא פתאום מבית creative!

zen touch - נתקלתי בו היום במקרה... 20 ג'יגה, ופס מגע לגלילה מהירה ברשימת השירים (מעניין מאד, מאיפה הם הביאו רעיון כזה מקורי?!)

אבל הדבר הכי מדהים (בתקווה שהוא יהיה אמיתי) - בטריה שמחזיקה 24 שעות!  :o

עוד אי אפשר לדעת איך הוא יהיה כשיצא, אבל מה שבטוח, לכל מי שרוצה לקנות נגן MP3 - הבחירה הולכת להיות הרבה יותר קשה...

הנה קצת מידע עליו...

פורסם
  • מחבר

תראו מי שמצלם במצלמת סוני 717 שהיא מצלמת 5 מגה פיקסל כל קובץ TIFF יושב על 14 מגה...זה חובה מכשיר שירוקן לי את הכרטיסים!

אגב קיימים גם מכשירים שיודעים לעשות את זה לכל נגן MP3 אחר....מכשירי תיווך כאלה שמסוגלים לרוקן כרטיס זכרון לנגן MP3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים