עבור לתוכן

אוזניות, סטריאו, סראונד....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סקורפי, כל האוזניות האלו ישמעו טוב גם ללא מגבר? כלומר, מכרטיס קול/נגן MP3?

פורסם

כל האוזנית שסקורפ הזכיר הן בעלות נצילות גבוהה והתנגדות נמוכה יחסית כך שכן, הן ישמעו טוב גם ללא מגבר.

פורסם

אם בא לך לחכות קצת אז אני מזמין את הטכניקה A900 ביום ראשון. אני מקווה שתוך 3 שבועות ככה הם יגיעו.

ואז אני יוכל להגיד לך בדיוק אם שווה לך לקנות אותם או אוזניות אחרות. האיתרון של הטכניקה שהם לא צריכות מגבר לאומת הסנהייסר שכן.

פורסם
  • מחבר

אני בכל מקרה אגיע לקנות רק באוגוסט, כי אז אני אתמקם כבר בארה"ב ויהיה להורים שלי כרטיס אשראי אמריקאי ואני אוכל להזמין דברים.

פורסם

הסנהייזר (555 ו595) בעלות התנגדות של 120 אוהם, לא נמוך אבל גם לא גבוה במיוחד, כלומר תוכל להניע אותם גם ללא מגבר אבל תוספת מגבר תיתן להם שיפור רציני.

הסנהייזר 25 בעלות התנגדות של 70 אוהם ונצילות ממש גבוהה, אין צורך במגבר ייעודי אבל שוב הם ירוויחו מאחד.

פורסם

אני בכל מקרה אגיע לקנות רק באוגוסט, כי אז אני אתמקם כבר בארה"ב ויהיה להורים שלי כרטיס אשראי אמריקאי ואני אוכל להזמין דברים.

אז אל לך להסתמך על עצות שלנו. תיהיה בארה"ב ובתבקר חנות חנות ותבחן את האוזניות שם, המבחר שם יספיק לך זה בטוח ;).

פורסם

אני לא ידוע איפה הוא יחיה, אבל כשאני ההיתי בטקסס (8 חודשים) לא נתקלתי אפילו בחנות אחת שמוכרת אוזניות אודיופיליות. ואני לא ההיתי באיזה איזור נידח אלה בRound Rock שזה צפון אוסטין-עיר הבירה (היה סניף של frys electronics-שלו יש חנות באינטרנט בשם "outpost"- במרחק של 5 דקות נסיעה!)

חוץ מזה, גם אם הוא ימצא חנות כזאת, 99.999% שלא יהיה שם את האודיו טכניקה A900 או את הסוני CD2000\CD3000 או אוזניות של STAX במחירים נורמאליים (גם אם הוא לא יקנה אותן, הן יכולות להוות השוואה בין אוזניות יותר זולות בתקציב שלו לאוזניות יותר יקרות).

פורסם

אני לא ממש מכיר את ארה"ב אבל מהתבוננות באתרים של החברות אוזניות אתה תראה שיש עשרות ואף מאות דילרים של החברות הגדולות בארה"ב- אוזניות סנהייזר וסוני למשל אתה תוכל למצוא בכל חנות אודיו הכי עלובה שיש. לפחות כח אני מניח. בקשר ליפניות, טוב, חוץ מיפן אני לא בטוח שתמצא הרבה מקומות שמחזיקות אותן :-\

הייתה 8 חודשים בארה"ב ולא חזרתה משם עם רכש בכמויות! shame on you. 8)

פורסם

עזוב, בתקופה שההיתי שם לא הבנתי כלום מהחיים שלי :-\

פורסם
  • מחבר

אז כה, אני אגור בפאלו אלטו, שזה כ-30 דק' מסאן פראנסיסקו, ככה שלא תהיה לי בעיה למצא חנות אודיו טבה באיזור לדעתי. מנה שכן, אחרי שאני אשמע אץ כל האוזניות שאני ארצה, אני אלך לאינטרנט ואחפש את הדילים הכי טובים לדגם הנבחר.

פורסם

הבעיה היא שאין את האודיו טכניקה A900 בתצוגה וזה חיסרון כי הן מאוד אטרקטיביות למחיר שלהן ולרוב מחשיבים אותן כ 80% מהסוני CD3000 שעולות כפול.

הכי טוב זה אם יהיה מפגש של head-Fi ותבוא אליו ואז תוכל לשמוע כל אוזניה שתחפוץ בה. אבל לא יודע אם יתנו לך להיכנס אם אתה לא משתמש וותיק.

למרות שכל הרעיון הזה לא נשמע פרקטי. לדעתי פשוט תסמוך על הדעה של רוב האנשים בHead-fi ולך על הטכניקה A900 - אתה לא תתחרט.

פורסם
  • מחבר

סניההיסר וביירידמיק לדעתי אני אוכל למצא בתצוגה, כמו גם סוני וחברות מפורסמות אחרות... מה שאני לא אוכל למצא בתצוגה אני אחפש עליו דעות באינטרנט.

פורסם

לדעתי פשוט תסמוך על הדעה של רוב האנשים בHead-fi ולך על הטכניקה A900 - אתה לא תתחרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים