פורסם לפני 21 שעות 21 שעות שלום לכולם,אני קניתי מסך מחשב חדש של אסוס מדגם - xg32ucwmgואני רציתי לשאול איזה חיבור לחשמל אני צריך לקנות כדאי שזה יתאים לילשקע של החשמל בבית? כי זה בא אם תקע של חו"ל ואני לא יכול לחבר את זה לחשמל שלי בביתהאם מישהו פה קנה את מסך מחשב הזה ויודע מה לקנות?אשמח לתגובה בנושא
פורסם לפני 20 שעות 20 שעות ציטוט של yacov ichaoשלום לכולם,אני קניתי מסך מחשב חדש של אסוס מדגם - xg32ucwmgואני רציתי לשאול איזה חיבור לחשמל אני צריך לקנות כדאי שזה יתאים לילשקע של החשמל בבית? כי זה בא אם תקע של חו"ל ואני לא יכול לחבר את זה לחשמל שלי בביתהאם מישהו פה קנה את מסך מחשב הזה ויודע מה לקנות?אשמח לתגובה בנושאהייתעלה בבקשה לכאן צילום של ספק הכח של המסך,כלומר, את הצד שבו נכנס הכבל מתח לתוך ספק כח.או לחילופין צילום של שתי הקצוות של הכבל מתח שלא מתאים.תודה. נערך לפני 20 שעות 20 שעות על-ידי A-10
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות מחבר ציטוט של A-10הייתעלה בבקשה לכאן צילום של ספק הכח של המסך,כלומר, את הצד שבו נכנס הכבל מתח לתוך ספק כח.או לחילופין צילום של שתי הקצוות של הכבל מתח שלא מתאים.תודה.היי שלום לך A-10 אני עוד לא קיבלתי את המסך מחשב עדיין הוא בדרך אלי חחחברגע שאני יקבל אותו אני ישלח לך צילום מסךפשוט אני רוצה להיות מוכן לפני שאני מקבל את המסך מחשב הזה מביןוגם אני שמעתי שזה לא מגיע עם חיבור מתאים לכן אני שואליום טוב יעקב
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות למסך מתחבר למעשה מתאם מתח, כמו של מחשב נייד.כלומר, למתאם מתחבר מצד אחד כבל חשמל שהולך לשקע,ומהצד השני של המתאם יוצא כבל עם חיבור למסך.עכשיו, יש שתי אפשרויות - החיבור של כבל מתח למתאם הוא בצורה של מה שנקרא "כבל קומקום",כמו בספק כוח של מחשב שולחני.האפשרות השניה - הכבל בצורת "מיקי מאוס ".אתה יכול ללכת לכל סניף של אייבורי או KSP ולבקשאת שניהם.ככה, מה שיגיע, תוכל לחבר לו ישר אחד מהכבלים.https://ksp.co.il/web/item/51814?srsltid=AfmBOopAYsWn2DK2re19Yot07A9I7j-LPt-nospFCAYzxioi4e13E31khttps://ksp.co.il/web/item/7499?srsltid=AfmBOorTK3Wt0srOK_M2IL_HmKASf76YjfON4-f3Yr9Ab8xHQMJpgw6jוסוף לדרמה ... :-)
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות מחבר היי חבר תודה כל העזרה תגיד אפשר לקנות את זה בחנות למוצרי חשמל רגילה או שחייב לקנות את זה מ-ksp?
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות מחבר ותגיד כול אחד מהכבלים האלה שהראתה לי יעבדו טוב נכוןלא צריך להשקיע בזה משהו מיוחד נכון?
פורסם לפני 18 דקות 18 דקות לדעתי עדיף בחנות מחשבים,כדי לא לקנות כבל באיכות גרועה.לא ששם זה מצופה זהב, אבל עדיין.וכן, כל כבל מאחד משני הסוגים יעשה את העבודה,לאצריך משהו מיוחד.רק רצוי שלא "בשקל תשעים" מאיזו מכולת ...
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.