עבור לתוכן

מה נסגר עם השירות של פנדה?

Featured Replies

פורסם

גם אם יספקו לך את ה DIAMON 2100 אחרי שהיה ב100 מחשבים זה לא משנה הוא עדיין יהיה יותר טוב מהגרוטאה שאתה מקבל בBOX שאני מתבייש לקרוא לו היטסינק..

אני לא מבין למה אתה לוקח את זה כל כך קשה, אם פנדה היו מציעים לי ללא תוספת מחיר לקבל היטסינק אחר הייתי בא אליהם עד החנות לנשק אותם.. הקירור המקורי הוא זוועה ואני לא מבין למה אתה דובק בו...

מבחינת כרטיסי המסך נכון שקצת שיגעו אותך אבל זה רק לטובתך שתקבל את המוצר יותר מהר.. בסך הכל כמו שאמרת לבד שום חברה ממה שהציעו לך לא גרועה ויורדת ברמה מההזמנה המקורית שלך..

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה! עכשיו מישהו הסביר לי. פנדה יכלו להסביר לי בטלפון שהם נותנים לי גוף קירור הרבה יותר טוב וגם יכלו להסביר את הסיבה האמיתית, במקום להגיד לי "לא קיבלנו את גרסת ה-BOX, ניתן לך גוף קירור אחר". "להתראות".

עכשיו אתה מבין למה אני כועס?

אבל זהו, עכשיו אני רוגע. פנדה עושה עבודה קדושה.

פורסם

הוא לא הרבהההה יותר טוב, אבל הוא יותר טוב

בכל מקרה צריך לשמור על דבר אחד בלבד, גירסאת הBOX מגיעה עם 3 שנים אחריות ובלי קופסא שנה אחריות

אם אתה משלם מחיר מלא של 3 שנים אחריות+מאורר תדאג לקבל מאורר כלשהו + 3 שנים אחריות!! שלא יתנו לך רק שנה...

פורסם
  • מחבר

תודה. אבדוק את העניין.

בכל מקרה, ברצוני לבקש סליחה מפנדה מחשבים.

פורסם

רופל אתם קוראים לזה שרות ? אני יכול לומר לכם שעשיתי תהזמנה הרשונאה שלי ואחרונה שלי אצל פנדה סתם חברה של רמאים במרץ השנה הזמנתי מארז סופרטלנט לקח להם חודש להתקשר אלי שהוא לא במלאי ויקחו לו 14 יום להגיע אחרי שעבר עוד חודש נשבר לי מהם אז הזמנתי מזיגזג לאן פיר בדיוק אחרי יום הוא היה במלאי ולקחתי אותו רק עכשיו במאי הם מתקרים אלי שהמארז מוכן רופל :D קנו מזיגזג אולי יקרים ב2 שקל מפנדה אבל לפחות מגיע בזמן יש אחריות לא צריך לשבור תראש איתם אם משהו נדפק קיצר זיגזג www.zigzag2000.co.il

פורסם

איי איי אם היה לי מיליון דולר על כל תארד שנפתח על חנויות מחשבים, וכל פעם אותם הודעות רק מנוסחות אחרת ושל משתמשים אחרים

לכל אחד יש את המקרה שלו עם חנות מחשבים מסויימת PANDAS\ZIGZAG\KSP\PCH וכל פעם מחדש טוחנים את הסיפורים מחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים