עבור לתוכן

מה נסגר עם השירות של פנדה?

Featured Replies

פורסם

גם אני שמעתי על השירות המצויין של זיגזג, ואני כבר הרבה זמן רוצה לקנות משם.

רק חבל שהם תקעו את עצמם "בשום מקום".

אם הם היו בתל אביב היה הרבה יותר קל להגיע אליהם, אבל קשה מאוד להגיע לחנות שלהם היום (שתי מוניות, ושתי אוטובוסים).

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תטעה זה רק הרושם הראשוני, זה שעונה פעם ב20 שנה צופה על כולם מלמעלה.. אין הודעה שהוא לא קרא.. הוא מהשקטים שפועלים במסווה (סוכן סמוי)

בכל מקרה הם אחלה אנשים גם בתמיכה גם במכירות הם ממש סבבה

ואתה לא חייב לבוא אליהם הביתה לקחת את המוצר מה אכפת לך איפה הם נמצאים, בשביל זה יש שירותי משלוחים

פורסם

אחי, אין לי וויזה אז אני לא יכול להשתמש בשירות המשלוחים שלהם.

ואני בדקתי ולא ראיתי שיש להם שירות משלוח עם תשלום מזומן לשליח. תתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

ועולה 39 שקל לא משנה מה תדחוף בפנים :)

וכמובן לרוב תקבל את זה יום אחרי ההזמנה! שזה מדהים!

פורסם

צודק.. עד כמה שידוע לי רק לפנדה יש מחנויות האינטרנט

אבל תדבר איתם על העברה בנקאית\תשלום בדואר אולי יסכימו

כןןןןן אחלהההה שירות משלוחים הם יפתיעו אותך כל פעם מחדש

פעם ישלחו לך את זה הביתה, פעם לעכו.. איך שבא להם!!!!

אני שעה מתווכח עם הנהג, "אני עומד בכניסה של המתנ"ס נשבע לך!!" והוא אומר לי "גם אני!!"

אני מסתכל מסביב.. ברדיוס של קילומטר לא עוברת אפילו חתולה.. מסתבר הוא במתנס של עכו :\ מעאפן...

פורסם

התגובה שלי בקשר למגיבים לא הייתה לרעה... אלא להראות לו שאין פה משוחדים..

תאמין לי שאני יודע מה הולך שם.. אני מדבר איתם כל יום.

פורסם

כןןןןן אחלהההה שירות משלוחים הם יפתיעו אותך כל פעם מחדש

פעם ישלחו לך את זה הביתה, פעם לעכו.. איך שבא להם!!!!

אני שעה מתווכח עם הנהג, "אני עומד בכניסה של המתנ"ס נשבע לך!!" והוא אומר לי "גם אני!!"

אני מסתכל מסביב.. ברדיוס של קילומטר לא עוברת אפילו חתולה.. מסתבר הוא במתנס של עכו :\ מעאפן...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחי, אתה פה מדבר על זיגזג או על נדה לגביי המשלוח הזה עם הנהג?

פורסם

אני חייב להגיד שהקטע שכולם פה ישר קופצים וממליצים על זיגזג נראה טיפה מחשיד.

הבנתי שלפנדס היו בעיות משפטיות עם האתר הזה? ושחלק מהאנשים פה עובדים בזיגזג?

אף אחד מצוות האתר לא עובד בזיגזג (או כל חנות חומרה אחרת ברגע זה) וגם בד"כ לא תראה המלצות מהצוות לחנות זאת או אחרת.

הקשר היחידי בין זיגזג לאתר כרגע זה שהם מפרסמים כאן את מוצרי Thermaltake, בדיוק כמו שכל חנות אחרת יכולה לפרסם כאן.

זה ש-Pavel עובד שם לא קשור, הוא משתמש פשוט (בדיוק כמוך) ובד"כ גם לא קשור בכלל לדיונים על החנות עצמה. בטח לא אלו שקשורים לשירות בה.

זיגזג הרוויחו את המונטין שלהם ביושר, תתקשר/תבקר ותראה בעצמך.

באשר לפותח הדיון - אני לא רואה ממש סיבה להתלונן, אם הם הודיעו לך על הכל וזה היה בסדר מצידך.. היית מעדיף לחכות למעבד BOX שאין להם במלאי? זה לא שהמאוורר שמגיע איתם איכותי במיוחד..

הם באמת צרכים לעדכן יותר את האתר שלהם (לדוגמא אני לא מאמין שהם ימכרו אלבטרון בקרוב..), אבל זה לא שהזמנת דבר אחד וקיבלת אחר ללא הסכמתך, אם אתה לא מרוצה מהעובדה שטורחים להודיע לך ולעדכן אותך, אתה תמיד רשאי לחפש מקום אחר לקנות בו שיתייחס אליך רע יותר, אבל אני לא רואה שום סיבה לפתוח על זה דיון סתמי שכזה.

פורסם

זה לא משנה כל כך...

זאת חברת משלוחים זה לא כאילו שחברת המשלוחים שייכת לזיגזג או פנדה..הם רק עובדים איתם

מרגע שהחבילה אצל החברת משלוחים היא באחריותה להגיע ללקוח ומה שקורה בדרך הוא על אחריות חברת המשלוחים בלבד

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחי, אתה פה מדבר על זיגזג או על נדה לגביי המשלוח הזה עם הנהג?

זיגזג, אבל הטעויות רק של פדקס

בכללי לא היו לי בעיות איתם ורוב המקרים הם הביאו לי את המוצר תוך 24 שעות

חוץ מהמקרה הזה עם עכו, ו2 קטודות של 100 שקל שלקח להם 6 ימים להביא לי אותם

פורסם

אתה יודע, אגב, שמעבד OEM מגיע עם אחריות של שנה, ומעבד 'BOX' מגיע עם אחריות של שלוש?

סה"כ רוב האנשים פה מאבדים את האחריות שעה אחרי שמעבד נכנס למחשב ;), אבל עדין כדאי לדעת שיש הבדל.

פורסם

אתה יודע, אגב, שמעבד OEM מגיע עם אחריות של שנה, ומעבד 'BOX' מגיע עם אחריות של שלוש?

סה"כ רוב האנשים פה מאבדים את האחריות שעה אחרי שמעבד נכנס למחשב ;), אבל עדין כדאי לדעת שיש הבדל.

אתה בטוווווווח ? יש מישהו שיכול לאשר ? או יש לך הוכחה מאתר כלשהו ?

פורסם

נכון, גם אלה שקונים את הBOX ברוב המקרים לא משתמשים במאורר סטוק כי הוא על הפנים

פורסם

אתה בטוווווווח  ? יש מישהו שיכול לאשר ? או יש לך הוכחה מאתר כלשהו ?

אני די בטוח. הכי טוב להתקשר ולשאול. אם אתה מתכנן אוברקלוקינג אז דוגרי אני לא יודע כמה זה משנה.

איך חנויות בארץ מגיבות כשמביאים להם מעבד שנשרף או נדפק בגלל אוברקלוקינג?

פורסם
  • מחבר

שלום.

הבחור ביצע את ההזמנה ב 19 לחודש (לפני כ 3 ימים בלבד) וקיבל את המוצרים בזמן אספקה מצויין. על מנת שהבחור לא יחכה זמן רב לגירסת ה BOX של המעבד, הצענו ללקוח לספק מעבד TRAY עם גוף קירור הולם. גוף הקירור שהבחור מקבל (DIAMOND 2100) בהחלט שווה ערך ויותר לגוף הג'נרי שמסופק עם המעבד ע"י AMD. הגוף הנ"ל כולל חיישן טמפרטורה ועולה יותר, אך ניתן ללקוח ללא תוספת תשלום.

בהחלט יש מצבים לשיפור שירות ופנדה עושה את המיטב - אך במצב בו לקוח מקבלים מוצרים איכותיים בזמן אספקה מצוין אננו רואים בעייה.

אני הזמנתי במפורש את גסרת ה-BOX של המעבד, כי עם גרסת ה-BOX מקבלים גוף קירור חדש, תקין ומקורי. אחרי שהתקשרתם ואמרתם שתספקו לי גוף קירור חלופי, התחלתי לחשוש שאולי תתנו לי גוף קירור משומש או זול במיוחד, ותשמרו לעצמכם את ההפרש במחיר. דרך אגב, עדיין אין לי אחריות DIAMON 2100 שתספקו לי הוא גוף קירור חדש, ולא גוף קירור שהוסר ממחשב ישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים