עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום

המחשב קרס הרצתי בדיקת טמפרטורה וקיבלתי מסנסור שבלוח האם טמפרטורה של 76 מעלות בכונן של קינגסטון (ssd ) נבהלתי וכיביתי את המחשב.

לאחר כמה שעות הפעלתי את המשב וקיבלתי 60 מעלות באותו סנסור ( תמונה מצורפת ) , הורדתי תוכנת בדיקת בריאות של היצרן קינגסטון שבדקה את ssd ומצאה 37 מעלות.

אני מנסה להבין מדוע המחשב קרס?

ומה פשר הטמפרטורה של 76 מעלות ?

תודה

GIGABYTE 2.jpg

נערך על-ידי jambo222

פורסם

שים לב שאין כפילויות:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

פורסם
  • מחבר

אהה, אני לא יודע אם זה בעיה של הלוח אם או בעיה ב ssd

פורסם

לפי מה שאני מבין מהתמונה שהעלת, הקינגסטון מייצא טמפרטורה מ-3 סנסורים.

כך שזה לא קשור ללוח אם.

פורסם

אם זה מחשב חדש שהורכב בחנות , כדאי לבדוק איתם .

יכול מאוד להיות שאין מגע תקין בין ה SSD ל צלע הקירור , ז”א אין פד טרמי ביניהם או שלא הורידו מהפד את כיסוי הניילון שאולי היה עליו.

או להיפך ( בסבירות יותר נמוכה ) :

יכול להיות מצב שה SSD נמצא מאחורי כרטיס המסך ובעצם מתחמם יותר - לא נראה לי שזה המצב אצלך - אצלי היה מצב כזה , למעשה צלע הקירור הייתה צלע חימום .

בכל מקרה , יש הרבה כוננים שמרשים לעצמם להגיע ל 80 ורק אז מאטים את עצמם .הכונן שלך אמור להאט כבר ב75.

הוא ממש לא אמור להגיע ל 75 עם קירור או אפילו בלי קירור אבל עם זרימת אוויר סבירה .

אבל הוא גם לא אמור לקרוס כאשר הוא מגיע ל 75 .

פורסם
  • מחבר

תודה

איך אני בודק “שאין מגע תקין בין ה SSD ל צלע הקירור , ז”א אין פד טרמי ביניהם או שלא הורידו מהפד את כיסוי הניילון שאולי היה עליו.”

נערך על-ידי jambo222

פורסם

אתה צריך לפרק את צלע הקירור ולהסתכל .

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים