עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .
אשמח שתעזרו לי עם בניית מפרט מחשב לחבר . מחשב לעבודה עם תוכנת rhino3d למידול תכשיטים ורינדור קל - תקציב מינמלי

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 3,500 עדיף גם פחות אם אפשר משהו סביר

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה בתלת מימד עם תוכנת rhino3d - עיצוב תכשיטים בתוכנה די קלילה כולל רינדור קל מידי פעם וכמובן גלישה וסרטונים ביוטיוב

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - המלצה למסך לא יקר תתקבל בשמחה שאר ציוד לא ממש

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכל

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?  - לא קריטי

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן ווינדווס רגיל

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? - בזמן הקרוב ..

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? - לא

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) - לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: - תודה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

הקפצה
מישהו ?

פורסם

אסור להקפיץ לפני שחלפו 24 שעות …

לעצם העניין -

תכשיטן חסכן ?

מה זה “תקציב מינימלי” ?

מתקציב מינימלי יקבל תוצאות מינימליות…

לא אומר מחשב בעשרים אלף ש”ח,

אבל קצת התיחסות רצינית לא תזיק.

פורסם
  • מחבר

אוקי לגבי ההקפצה .
לגבי התקציב . מדובר במישהו מתחיל בלי יותר מידי אמצעים . איך שכתבתי תקציב של כ-3,500 (מחשב נטו בלי ציוד היקפי)
מן הסתם אם חייב יותר הוא ימצא דרך להוסיף . המודלים שיבנה בתוכנה לא יהיו גדולים ומורכבים מידי כי כאמור מדובר בתכשיטים די קטנים ..
השאלה מה המקסימום שאפשר להוציא עם התקציב הזה לשימוש הזה ואם נקודתית צריך להוסיף קצת כסף בשביל לשדרג משמעותית אז כמה ..
מאמין שצריך RAM לפחות 16GB אם לא 32 . לגבי השאר שזה בעיקר מעבד וכרטיס גרפי (ולוח אם) אני צריך עזרה .. שאר המרכיבים יכולים לעזור לי בחנות מחשבים . אבל זה הבסיס שממנו אתחיל .. ותודה

נערך על-ידי emmp

פורסם
ציטוט של emmp

שאר המרכיבים יכולים לעזור לי בחנות מחשבים

אז מה עשינו בזה ?

כל חנות יש לה אינטרסים שברוב רובם של המקרים לא

חופפים את אלה של הלקוח.

טוב

זה מה יש, נחפש מה מתאים .

כמובן שאין לצפות למערכת לשנים רבות או בעלת אמינות מיוחדת …

זו הבעיה של תקציבי מינימום.

אבל, רצונו - כבודו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה .
נראה טוב (לא שאני מבין ממש) . חורג קצת מהתקציב אבל אני מבין שזה כנראה שווה את זה .
אגיד לו להתקדם עם המפרט הזה .
עוד שאלה מקווה שלא מגוחכת - אפשר במחיר כזה לקבל מחשב נייד עם ביצועים דומים או שזה אומר לרדת משמעותית בביצועים או להוסיף אלפי שקלים ? (לא שיש צורך בנייד פשוט זה תמיד התלבטות אצלי .. )

פורסם

אפשר עם עוד אלף שקל, פלוס / מינוס …

רק שכאן עוד אפשר להוסיף זיכרון וכו’,

או גם כרטיס מסך.

בנייד - רק זיכרון במקרה הטוב, בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי . זיכרון מאמין ש-32 יספיק לתווך של כמה שנים . ודיסק אין צורך בהרבה איחסון .
איזה נייד אתה ממליץ להשוואה ?
ותודה

נערך על-ידי emmp

פורסם

מצטער, אין לי זמן לדברים היפוטטיים …

וזה לפחות 2000 ש”ח מעל התקציב בכותרת,

אז זו גם לא השוואה, להבנתי לפחות …

פורסם
  • מחבר

לא היפוטטי זה מתוך התלבטות .. אבל צודק . בכל מקרה תודה רבה עזרת הרבה :)

נערך על-ידי emmp

פורסם

בבקשה. בכיף !

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים