פורסם 2024 בנובמבר 221 שנה היי לכולם,אני מחפש מחשב לאבי שיצא לפנסיה עד סכום של 4,000 שקלים.השימושים זה אינטרנט, אופיס ופוטושופ בסיסי.צריך רק ווינדוס ללא ציוד היקפי.אשמח להמלצות. נערך 2024 בנובמבר 221 שנה על-ידי The Ball
פורסם 2024 בנובמבר 241 שנה הייתי רוכש מחשב ALL IN ONE. אלגנטי , עונה על כל הדרישות הבסיסיות, המחיר יהיה בסביבות 2600 ש”ח.במחיר של 4 אש”ח תוכל לבחור דגם עם כרטיס מסך עם 4GB ויכולות גיימינג ואפילו מסך מגע.אני יכול להמליץ לך על דגם שיש לי בבית - LENOVO , מגיע עם מסך מגע וכרטיס MX550 .או HP , עם כרטיס GTX1650 ללא מסך מגע.
פורסם 2024 בנובמבר 241 שנה ציטוט של The Ballהיי,נראה לי שהתכוונת למחשב נייד? אנחנו מחפשים נייח.זה למעשה מחשב נייד בתצורה של מחשב נייח, יותר נכון, של מחשב שלם בתוך מסך.אכן יפה ובסטייל, אבל …אין את החופש של נייח אם פתאום רוצים לשנות / לשדרג וכו’.אז תלוי מה מחפשים.הנה, לדוגמה -https://ksp.co.il/web/item/321399 נערך 2024 בנובמבר 241 שנה על-ידי A-10
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.