פורסם 2024 באוקטובר 311 שנה מחשב לעבודה, המחשב כיום קצת חורק ולא נוסע מהר, בקבצים גדולים הוא נתקע,אני רוצה לשדרג,זה המפרט שיש לי כיום,לוח: .GIGABYTE B550מעבד: AMD Ryzen 7 5800X 8-core, 16-Thread Unlocked Desktop Processorזכרון: Ram CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3600MHzמארז: ANTEC Gaming Case NX800קירור be quiet! CPU Cooling Dark Rock 4כונן : Ssd samsong 960 proכרטיס מסך: Sapphire Radeon RX 6600 XT PULSE 8GB OCספק כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Goldאשמח לשמוע מהמומחים כאן האם כדאי לשדרג הכל או שמספיק רכיב מסויים,תודה1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?אין תקרה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?עריכה גרפית דו מימד בעיקר שימוש באנידזיין לעיצוב ספרים וחוברות בדר”כ הקבצים גדולים עם מאות עמודים,
פורסם 2024 באוקטובר 311 שנה זה מחשב חזק ולכאורה אין מה לשדרג כאן.מה שכן, יכול להיות שהתוכנה בה אתה עושה שימוש צריכה כרטיס מסך מקצועי.מה שם התוכנה? נא פרט יותר מה נתקע, מתי ואיך. יותר פרטים בבקשה.ותצלם את מנהל המשימות כאשר זה קורה על לשונית ביצועים שנבין יותר.
פורסם 2024 באוקטובר 311 שנה ציטוט של Jabberwockמה שם התוכנה?ציטוט של מני123עריכה גרפית דו מימד בעיקר שימוש באנידזיין לעיצוב ספרים וחוברות בדר”כ הקבצים גדולים עם מאות עמודיםזה מספיק לעניות דעתי.מה יכולה להיות בעיה ?אולי תרחיה לגבי האחסון שבמחשב.מה גודל הכונן / הכוננים וכו’.
פורסם 2024 באוקטובר 311 שנה מחבר @Jabberwock לא נראה לי שהנושא הוא כרטיס מסך כי אינדזיין לא צריך את זה,בקתי מספר פעמים במנהל המשימות בזמן שהוא מגמגם, והלשונית של הזכרון היא על 70 אחוז והמעבד והכרטיס מסך פחות מ50 אחוז@A-10 המערכת והתוכנות הם על הכונן ssd סמסונג 960 פרו בגודל 1tb והם ממלאים ח40 אחוז ממנו, וכל שאר הקבצים במחשב בכונן רגיל של wd 4 tbתודה רבה על העזרה
פורסם 2024 באוקטובר 311 שנה ציטוט של מני123המערכת והתוכנות הם על הכונן ssd סמסונג 960 פרו בגודל 1tb והם ממלאים ח40 אחוז ממנו, וכל שאר הקבצים במחשב בכונן רגיל של wd 4 tbלא יודע אם כאן קבור הכלב, אבל …לפני הכל, הייתי משתמש בסוקט השני של כונן M2בלוח אם ואם לא קשה, בכלל הייתי מחליף בין כונני ה - NVME,בהנחה ותלך על כונן 4X4 ולא כונן 3X4 כמו הכונן הנוכחי.אם כי גם סתם תוספת כונן NVME בתושבת הפנויה תוכל לתת אינדיקציה אם הבעיה היא באחסון.אז אם יש לך בהישג יד כונן NVME כלשהו, או אפילו כונן SSD רגיל, כדאי לעשות ניסוי אם העבודה על כונןלא מכאני משפרת את העניינים. נערך 2024 באוקטובר 311 שנה על-ידי A-10
פורסם 2024 בנובמבר 31 שנה במנהל המשימות בלשונית זיכרון מופיעה לך המהירות הנכונה של הזיכרונות? אם לא צריך להיכנס לביוס ולהפעיל XMP / D.O.C.P.
פורסם 2024 בנובמבר 31 שנה מחבר ציטוט של A-10אין קול ואין עונה ….סליחה.. לקח לי זמן להשיג דיסק,התקנתי samsong 980 pro ואותו תוצאה,ציטוט של Jabberwockבמנהל המשימות בלשונית זיכרון מופיעה לך המהירות הנכונה של הזיכרונות? אם לא צריך להיכנס לביוס ולהפעיל XMP / D.O.C.P.מצורף צילו”מ מהלשונית ביצועים בזמן שזה נתקעשוב תודה לכל המסייעים נערך 2024 בנובמבר 31 שנה על-ידי מני123
פורסם 2024 בנובמבר 41 שנה ציטוט של מני123התקנתי samsong 980 pro ואותו תוצאה,כלומר אתה עובד עם קבצים מ - 980 וזה אותו הדבר כמו מהקשיח ?
פורסם 2024 בנובמבר 41 שנה מחבר ציטוט של A-10כלומר אתה עובד עם קבצים מ - 980 וזה אותו הדבר כמו מהקשיח ?כן, הקובץ על 980 ואני לא רואה הבדל,
פורסם 2024 בנובמבר 41 שנה טוב, אני לא רוצה להיות המלפפון שיכה את הגנן, אבל …היות והצד של החומרה די נשלל, אולי העצות שלהלן כן יעזרו -https://trainingonsite.com/145-how-speed-up-indesign-cc-2024.htmlתעדכן … נערך 2024 בנובמבר 41 שנה על-ידי A-10
פורסם 2024 בנובמבר 41 שנה במנהל המשימות תלחץ מקש ימני על הגרף ותשנה את התצוגה למעבדים לוגיים.עריכה: בלשונית זיכרון מה גודל ה-Commit Size? נערך 2024 בנובמבר 41 שנה על-ידי Jabberwock
פורסם 2024 בנובמבר 41 שנה מחבר ציטוט של A-10טוב, אני לא רוצה להיות המלפפון שיכה את הגנן, אבל …היות והצד של החומרה די נשלל, אולי העצות שלהלן כן יעזרו -https://trainingonsite.com/145-how-speed-up-indesign-cc-2024.htmlתעדכן …אבדוק מה ניתן ליישם מהעצות שם,ציטוט של Jabberwockבמנהל המשימות תלחץ מקש ימני על הגרף ותשנה את התצוגה למעבדים לוגיים.עריכה: בלשונית זיכרון מה גודל ה-Commit Size?מצרף צילו”מ
פורסם 2024 בנובמבר 41 שנה הזיכרונות שלך רצים במהירות נמוכה 2133MHz.אתה צריך להיכנס לביוס ולהפעיל XMP / DOCP.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.