עבור לתוכן

טלפורטינג\טלפורטציה- מה יהיה?...

Featured Replies

פורסם

וזה היה במבט (שם אני ראיתי...), קטע של דקה וחצי - אבל היה

בעניין שזה עדיין מרחקים קטנים מאוד (לנו - לא לפיזיקה...) של כמה מיקרון

• תגובות 38
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על החיזוק, מור :)

פורסם

כל עוד אנחנו מקבלים את תאוריית הקוואנטים והייחסות של איינשטיין אז מסה לא יכולה לנוע במהירות האור (פוטון הוא חסר מסה במנוחה, לא קיים).

ופה הבעייה הגדולה, אתה לא יכול להסתמך על שתיהן בבת אחת...הן סותרות אחת את השנייה.

נ.ב. overlead, אתה אותו בנאדם שאני מכיר מגיימר?

פורסם

טוב, משהו לא הכי קשור אבל פשוט הייתי חייב.

אחד הניסויים הגדולים של אניישטיין שנמצאים במחלוקת, הם העלמת ספינת ניסוי ממקום אחד למשנהו בשבריר שנייה.. מדובר על אחרי מלחמת העולם השנייה אני מאמין (לא בקיא בפרטים הקטנים עד הסוף), ועד עכשיו לא נמצאו פרטים רשמיים על הנושא, אך יודעים בודאות שזאת היתה ספינת ניסוי, ושהיא נעלה מהצגים ונמצאה טרופה בלב הים במרחק אלפי קילומטרים מהמקום.

רוב האנשים נספו, אך הניצולים (רובם איבדו את שפיותם) טענו שהיקום כולו זז על מנת להעביר אותם למקום אחר  :-X ושהיו באי המצאות בשום מקום וזה נראה להם כהרבה זמן, ותחרפנו עקב כך :|

בכל מקרה, עקב התקרית הניסויים הופסקו, ועד עכשיו לא יודעים מה עלה בגורלם של התרשימים של אינשטיין (כנראה נעולים באיזה מרתף של הצבא האמריקאי) בנושא.

אז תאמינו או לא, יש מצב שטלפורטציה היתה הישג ידנו כבר מעל לכמה דורות.

תרמיט או רצון עז של המדענים זה אכן קרב או לא, תשפטו בעצמכם  ;)

Mickel116

אני גם שמעתי על זה, אבל אני מתקשה להזכר איפה...

עוד משהו שאני זוכר זה שפעם פשטו על הבית של המדען טסלה (מי שמתעסק בחשמל מכיר אותו טוב מאוד), ומצאו תוכנית למכונת זמן

לא יודע עד כמה הדבר נכון ובאופן כללי יש המון שמועות על טסלה וכל מיני המצאות שונות משונות...

פורסם

מישהו קרא במקרה את סדרת "המשחק של אנדר" והצללים? מדברים שם על רשת "מיתרים" ללא מסה הקושרת חלקיקים ביקום ומאפשרת מעבר מידע ב-0 זמן. אני לא ממש מבין בפיסיקה (מתחיל רק שנה הבאה 5 יח"ל) וכשקראתי את זה לא חשבתי שיש לזה בסיס מדעי, ועכשיו אני רואה את "תופעת הצימוד" הזו שאתם מדברים עליה ואני רואה שזה לא דמין פראי. מה אתם אומרים על זה?

פורסם

קראתי את המשחק של אנדר ושאר המשכיו של אורסון סקוט קארד, בהחלט ספרים מרתקים, אך אני בספק שמתבססים על משהו מוצק באמת, כאן מדובר במשהו אחר לחלוטין.

בכל מקרה גם אני חשבתי על הנושא מעט.. השאלה החשובה ביותר שאפשר לשאול מהספר היא איך להגיע לאיפה שהאישיות נמצאות, וחוץ מזה הסיפור באמת מזכיר את המיתוס שהתיחסתי אליו ממוקם בנוגע לאינשטיין, הרי האנשים טענו שכל היקום זז למענם, ושהיו במקום בלי זמן.. בכל מקרה הספר באמת מעניין ואפשר לדון בזה הרבה, אך פשוט לא נראה לי שזה עובד ככה. :P

;)

Mickel116

פורסם

חיפשתי קצת באינטרנט על תיאורית המיתרים ומצאתי אתר רישמי של התיאוריה, שלפי מה שראיתי היא תיאוריה מוצקה ביותר ונתנו לה הוכחות מתמטיות רבות. מדובר בעצם על כך שכל חלקיק בסיסי בנוי מקומבינציות שונות של מיתרים שהתנודות שלהם קובעות את תכונותיו.

קישור לאתר: http://superstringtheory.com/

פורסם

קשה מלהתאפק ולומר אמרתי לכם.

ניגשתי לאתר וקראתי.

ואכן, הנרבה בבל"ת ומעט הבנה הייתה פה.

שוב, כמו שטענתי קודם.

אין פה שום העברת מידע, אלא הבנה של מידע בזמן מיידי.

מי שמכיר את חוקיות הספינים של החלקיקים, כפי שתיארתי, אם נתון לנו המידע על חלקיק מסויים נדע הכל על החלקיק התואם שלו.

ולכן אין פה העברת מידע, ולא שבירה, ולא טלפורטציה במובן של סקוטי, שגר אותי.

פשוט הוכחה נוספת להנחה בתיאוריית הקוואנטים (שהוכחה מזמן בנוגע לפוטונים).

היישום של זה יהיה בכלל במחשב קוונטי, שפה בינארית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים