עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש לקנות מחשב נייד איזור ה 14״ במחיר נניח בין 2500 ל 4000 ש״ח (יודע שהתחום די רחב - בהמשך הסבר).

יהיה לשימושים בסיסיים של סטודנט (לא מדמ״ח או גרפיקה או משהו מיוחד, לא ישמש למשחקים בכלל) - של אינטרנט (הרבה דפים במקביל), Office, וקצת צפייה בסרטים (לא מסך חיצוני).

חשוב שייראו במסך טוב, ושהשימוש יהיה נוח (מקלדת ו TrackPad נוחים), ושלא יאיט משמעותית כל הזמן בגלל שמתחמם מהר (מנסיון עם לפטופ קיים).

מעדיף מחיר זול אבל מוכן גם לשלם יותר אם אין צריך בשביל לקבל חווית שימוש טובה (בשימושים בסיסיים).

ורצוי אחריות טובה (כלומר שבאמת מקבלים את האחריות כשצריך, ועדיף תקופה ארוכה מהמינימום)

תודה

פורסם

הכל טוב, אבל ...

דבר קצת במונחים כמותיים,

מה זה מסך טוב ?

מה עם זמן סוללה ?

פורסם
  • מחבר

קשה לתאר במונחים כמותיים, ראיתי בפורום התייחסויות ל ״מסך יותר טוב״, אז אני מוכן לקבל סובייקטיביות של מי שממליצים.

- מסך - שאין הרבה השתקפויות, שרואים מזוויות רחבות (גם לצד וגם מלמעלה) (IPS - אבל גם שם הבנתי שיש הבדלים), שעוצמת המסך יכולה להיות גבוהה כשצריך (באור), שאפשר לראות סביר גם באור חזק.

- לגבי TRACKPAD - שיהיה הכי קרוב ל MAC שאפשר 🙂 למיטב ידיעתי אין כזה, אבל לפחות שלא יעשה צמרמורת (יצא לי להשתמש בכאלו בעבר). (לא אמרתי, אבל המחשב צריך להיות WINDOWS).

- מקלדת - לא יודע איך לתאר, נגיד שלא תהיה ידועה כגרועה לפחות.

זמן סוללה - לא הייתי לוקח את זה כדבר הכי קריטי, שיהיה סביר - גם ככה הניסיון שלי עם סוללות זה שדי מהר הן מפסיקות לתפקד ליותר ממספר שעות חד ספרתי קטן (גם על המחשבים הכי איכותיים של מק, דל ולנובו). אולי משהו בשימוש שלי שהן מחוברות רוב הזמן לטעינה.

פורסם

נראה לי תשכח מ - 2500 ש"ח.

אולי ימצא משהו ב - 4000 ...

פורסם
  • מחבר

אם אין ברירה אז אין ברירה.

חשבתי שבתחום מחירים זה המחשבים עונים על הדרישות האלו, אם לא אז אאלץ לעלות בתקציב. 

איזה מחשב הכי זול יעמוד בתנאים האלו?

נערך על-ידי yasha

פורסם

תן לי צ'אנס קודם לחפש   ...  :)

אני אעדכן, כנראה מחר ...

פורסם

או קיי

מה שהצלחתי למצוא, זה הנייד הזה - 

https://ksp.co.il/web/item/285579

אם עניין המסך המבריק באמת יפריע לך מידי,

יש אפשרות למדבקת מט מתאימה.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים