פורסם 2023 בדצמבר 171 שנה מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?
פורסם 2023 בדצמבר 171 שנה אובכן, בחירה מעולה אדוני. הייתי מציע להגדיל את הכונן ל - 1 טרה, עם הדגם הזה - https://ksp.co.il/web/item/251684 אם ברצונך זמן סוללה ארוך יותר במחיר של כונן קטן יותר, אפשר ללכת על זה - https://ksp.co.il/web/item/266178 עם קופון זה בדיוק בתקציב.
פורסם 2023 בדצמבר 221 שנה מחבר @A-10תודה רבה ודווקא על השדרוג ל i7 בשני הדגמים הנ״ל אתה פחות ממליץ בהשוואה לשיפור סוללה/כונן?
פורסם 2023 בדצמבר 241 שנה מחבר הבנתי, אוקיי @A-10 תודה רבה לגבי שני הדגמים ששלחת, אני ראיתי שהשני (https://ksp.co.il/web/item/266178) הוא מסך מגע והרזולוציה שלו פחות טובה מסך מגע לא נחוץ במקרה הזה, אז אולי אני נוטה לראשון. חוץ מזה יותר בכללי, הסדרת יוגה של לנובו נחשבת טובה? אני יודע שפעם היו לגביה תלונות. איך נגיד ביחס ל אסוס זן בוק? https://www.grafpc.co.il/product.asp?Pid=4499 (לינק מתצוגה)
פורסם 2023 בדצמבר 241 שנה ציטוט של amitzig אני יודע שפעם היו לגביה תלונות אתה באמת רוצה לפתוח את זה ? כי על כל תלונה על יוגה אני יכול בקלות להביא 5 על כל נייד אחר ולהיפך. לגופו של עניין, בתכל'ס, האסוס משומש. גם אם היה חדש לגמרי, עדיין היוגה יותר מתאים לחבר שלך מאשר האסוס, בכל מיני פרמטרים. בנוסף, אתה מייחס משקל רב מידי להבדלי רזולוציה, ש - א. הם לא כאלה גדולים. ב. מדובר במסך 14 בסה"כ, כך שלא בטוח עד כמה ה"יותר" טוב יותר. נערך 2023 בדצמבר 241 שנה על-ידי A-10
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.