פורסם 2023 בנובמבר 182 שנים מצרף תמונה עם מפרט המחשב שלי. מעוניין לצרף MVME של 2 טרה האם זה יתאים לי?: https://www.amazon.com/gp/product/B0BFJWCWXH/ref=sw_img_1?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&th=1 אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח....אם קיימת בכלל:) בברכה, אורי נערך 2023 בנובמבר 182 שנים על-ידי Uri Avitan
פורסם 2023 בנובמבר 182 שנים מחבר ציטוט של A-10 כן ! תודה. האם יש כונן מהיר יותר שיעבוד לי כמו ה990? מחפש לרכוש את הכונן הכי מהיר שהלוח יידע להריץ
פורסם 2023 בנובמבר 182 שנים ציטוט של Uri Avitan האם יש כונן מהיר יותר שיעבוד לי כמו ה990? לא. הלוח שלך מוגבל לבערך 3400 מ"ב, וזה מה שייתן פחות או יותר הכונן שבקישור. אם הבנתי נכון, אתה בעניין הצילום. נכון שיש מקום לשיפור, אבל גם החומרה הנוכחית על מגבלותיה, בסדר גמור. אולי בתוכנות מחוץ לאדובי, יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך ...
פורסם 2023 בנובמבר 182 שנים מחבר ציטוט של A-10 לא. הלוח שלך מוגבל לבערך 3400 מ"ב, וזה מה שייתן פחות או יותר הכונן שבקישור. אם הבנתי נכון, אתה בעניין הצילום. נכון שיש מקום לשיפור, אבל גם החומרה הנוכחית על מגבלותיה, בסדר גמור. אולי בתוכנות מחוץ לאדובי, יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך ... אכן כבודו צודק! המחשב משמש בעיקר לעריכות סטילס בפוטושופ. כשאני מסתכר על ביצועים אז היחידים שעובדים קשה כשאני עורך זה הSSD והכרטיס מסך. לאיזה כרטיס כדאי לשדרג לטובת פוטושופ? 3060TI או מה?
פורסם 2023 בנובמבר 182 שנים ציטוט של Uri Avitan לאיזה כרטיס כדאי לשדרג לטובת פוטושופ? 3060TI או מה? ה - 3060 עם ובלי TI אבל עם 12 ג"ב של VRAM, כמו שני אלה לדוגמה - בהחלט יתנו תמורה טובה למחיר. כי לדוגמה, ה - CAMERA RAW החדש לא מועיל בטובו לעבוד ללא כרטיס מסך נפרד וזה יילך ויגבר.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.