פורסם 2023 ביוני 252 שנים שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד 17.3 אינצ' צמצמתי את ההתלבטות בין לנובו ו HP HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080 האם יש אחד שעדיף על השני, בפרמטר של איכות המסך בלבד? תודה.
פורסם 2023 ביוני 252 שנים ציטוט של שמעון ורנר מה התקציב? כאילו יש'ך גם 4K השאלה מה התקציב ש'ך ציטוט של ronoz HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080
פורסם 2023 ביוני 252 שנים טוב, בוא נקצר הליכים .... אם מדובר בזה - https://ksp.co.il/web/item/219920 אז אין מה לדבר על "איכות" מסך כי זה מסך הכי בסיסי שיש. יעני, עושה טובה שמציג משהו ....
פורסם 2023 ביוני 252 שנים ציטוט של ronoz שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד 17.3 אינצ' צמצמתי את ההתלבטות בין לנובו ו HP HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080 האם יש אחד שעדיף על השני, בפרמטר של איכות המסך בלבד? תודה. אני אישית עובד LENOVO והאיכות שלו רגילה (1080P 60HZ) אבל לפי מה שאתה אומר בין ה HP ל PADIDEA אין הבדל במסך תפרט יותר מה אתה רוצה איזה רמה כמה RAM וכו' דבר מפורט יותר(לא מבין ת'אנשים האלה , דברו! מה אנחנו נביאים?)
פורסם 2023 ביוני 252 שנים מחבר באיכות המסך אני מתכוון לא לנתונים הטכניים שלו שני מסכים בעלי נתונים זהים יכולים להיות שמיים וארץ מבחינת איך שרואים בהם בסופו של דבר שני המחשבים בינהם אני מתלבט: מחשב נייד HP ProBook 470 G8 I5 8GB SSD 512GB MX450 W11P | פיסי אונליין (pc-online.co.il) מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3 17IAU7 I5-1235U 8GB SSD 512GB DOS במלאי CM | פיסי אונליין (pc-online.co.il) לשניהם נתוני מסך זהים למרות זאת אני מניח שלא רואים בשניהם בדיוק אותו דבר קראתי שאת המסך של HP מייצרת חברת LG לא יודע מי היצרן של המסך במחשב של לנובו אני שואל אם יש למישהו עם ניסיון עם שתי החברות האלה שיודע לומר האם יש הבדל בין המסכים ולטובת מי? תודה.
פורסם 2023 ביוני 252 שנים ציטוט של ronoz לשניהם נתוני מסך זהים נכון. לניידים שבקישורים שנתת, למעשה מסכים זהים מבחינת הנתונים. לפיכך, אין הבדל ביניהם מהבחינה הזאת. ציטוט של ronoz שני מסכים בעלי נתונים זהים יכולים להיות שמיים וארץ מבחינת איך שרואים בהם בסופו של דבר לא מסכים, מהסיבה שרשמתי למעלה. עם בהירות, ניגודיות, כיסוי צבע זהים, תראה אותו דבר בשניהם ( עם סטיות קטנות אם בכלל ).
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.