עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כשנה פאספורט של 5 טרה מאמזון, הוא משמש להעברת/ניגון סרטי 4K בין ה HTPC למחשבים אחרים בבית כך שהמהירות פחות קריטית. הוא נפל לי (פיזית) פעמיים שלוש עד עכשיו אבל המשיך לתפקד. אתמול באמצע העתקה הוא פשוט נתקע וכשהעברתי אותו בין מחשבים הוא זוהה כדיסק USB כלשהו לא הייתה גישה אילו. השארתי אותו במקפיא במשך הלילה ואבדוק ביום בערב אם הוא חזר לעצמו...

בכל מקרה, הנסיון שלי עם סדרת הפאספורט של WD מראה כי רובם שורדים כשנה (היו לי כבר כמה) כך שאני מחפש דיסק חיצוני מומלץ מבחינת איכות/ביצועים במחיר של כ 50$ באמאזון. הנפח הרצוי הוא לפחות 1 טרה אך אשמח ליותר, בזמנו ראיתי כאן כמה מבצעים אבל הם כבר לא רלוונטיים...

אשמח להמלצה 

פורסם

שום קשיח לא ישרוד אם תפיל אותו כאילו היה איזה בלוק איטונג.

אם אלה פני הדברים,

אולי תשקול להשקיע יותר ולרכוש כונן ssdחיצוני ....

פורסם

Always try to buy gadgets in person. It's a best advice ive got and im sharing it to you.

I try to get it from a store nearby my house. i learnt this by save from tiktok. he gave me a real good advice.

נערך על-ידי Abby065
Wanted to add more specific information to help out

פורסם
  • מחבר

מצחיק שאתה אומר את זה אבל גם הוא התקלקל...

קניתי כרטיס זיכרון של 256 ג'יגה (בטעות, הזמנתי כרטיס SD במקום מיקרו SD..) והשתמשתי בו עם מתאם USB כדיסק-און-קי. זמן קצר אחרי שהדיסק הפסיק לעבוד גם הוא הפסיק. בדקתי על שני מחשבים ושניהם הוא מופיע עם גודל 0 ולא ניתן לפרמט אותו. 

ד"א, איך לעזאזל אני מחזיר אותו לאמאזון או יוצר קשר עם המוכר? הרבה זמן לא קניתי באמזון ומשום מה אני לא מוצא אופצייה לזה.

פורסם

לא אמרתי שאחסון שאינו מכאני לא מתקלקל.

מה שכן, הוא צריך להיות יותר עמיד לנפילות ושאר מרעין בישין.

לגבי קשר עם מוכרים - אין לי מושג.

פורסם
ציטוט של haim_egm

מצחיק שאתה אומר את זה אבל גם הוא התקלקל...

כונן SSD הרבה יותר אמין בדרך כלל מכרטיס זכרון, אפילו SD

פורסם
  • מחבר

למה?

בכל מקרה מדובר כאן על תקלה שקרתה אחרי פחות מחודש של שימוש, ממש לא מתקבל על הדעת.

בכל מקרה אשמח להמלצה לדיסק חיצוני מומלץ מבחינת איכות/ביצועים במחיר של כ 50$ באמאזון.

וגם לעיצה למי/איך אני פונה בענין הכרטיס הדפוק. ההחלטה לקנות דוקא מאמזון הייתה בעיקרה כי ציפיתי לשירות/אחריות, היה ניתן לרכוש את אותו כרטיס בזול יותר בעלי...

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים