עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה בקרוב את ה12600KF ולוח אם מסדרת Z690 יש לכם המלצות לספק כוח ומארז?

אני לא מחפש מארז ענק, משהו שיהיה סבבה מתחת לשולחן אין חשיבות ליופי.. לא אוהב אורות ולא מעוניין שהחדר שלי יהפוך למועדון...

ראיתי שהרבה מארזים באים עם חלון אחד שקוף, זה יכול להיות נחמד אבל מה שחשוב לי זה הביצועים שתהיה זרימה נכונה של אוויר, אולי חומרים יותר איכותיים לנידוף החום וכאלה..

על איזה ספקים אתם ממליצים? מחבר אליו גם כרטיס מסך מהמחשב הנוכחי שלא כל כך יהיה בשימוש GTX1660Super

תודה רבה!

פורסם

NX410 של אנטק או NX800 שניהם מציעים הרבה מאד איוררור עבור מעט כסף יחסית.

מבחינת ספק כוח זה תלוי באיפה אתה קונה אבל האנטק HCG 750 בדרך כלל מומלץ.

ועכשיו הערה לא קשורה, הI5 12600KF ממש ממש ממש לא משתלם כרגע, בעיקר בגלל המחיר של לוחות האם שלו, אני ממליץ לך לחכות קצת ללוחות יותר משתלמים או לבחור מעבד אחר.

בנוסף במידה והשימוש המרכזי הוא משחקים ה1660S הוא כרטיס מאד חלש וגם I5 דור 9 ואפילו נמוך יותר יותר ממספיק עבורו אז אם אתה לא מתכנן לשדרג ממש בקרוב הייתי מחכה עם הקנייה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

NX410 של אנטק או NX800 שניהם מציעים הרבה מאד איוררור עבור מעט כסף יחסית.

מבחינת ספק כוח זה תלוי באיפה אתה קונה אבל האנטק HCG 750 בדרך כלל מומלץ.

ועכשיו הערה לא קשורה, הI5 12600KF ממש ממש ממש לא משתלם כרגע, בעיקר בגלל המחיר של לוחות האם שלו, אני ממליץ לך לחכות קצת ללוחות יותר משתלמים או לבחור מעבד אחר.

בנוסף במידה והשימוש המרכזי הוא משחקים ה1660S הוא כרטיס מאד חלש וגם I5 דור 9 ואפילו נמוך יותר יותר ממספיק עבורו אז אם אתה לא מתכנן לשדרג ממש בקרוב הייתי מחכה עם הקנייה.

זה מחשב שמיועד לתכנות והרצה של מכונות וירטואליות

משחקים אני לא מאמין שאני אשחק

אתה אומר שאני צריך ספק 750?

כל המחירים כרגע גבוהים אבל אני לא מאמין שהם ירדו בזמן הקרוב.. יקח כמה שנים לדעתי

יש לוחות אם של Z690 ב900 שקל עד 1800 אתה יודע מה בעיקר ההבדלים?

פורסם

אני ממליץ לך להתרחק מדור 12 וללכת על 5800X של AMD, המחיר של הלוח פשוט הופך את ה12600KF ללא משתלם בעליל, תבדוק לשימושים שלך מה היחסי כוחות בין ה5800X ל12600KF.

אם זה לא למשחקים ואתה לא מתכנן לשדרג כרטיס מסך אתה יכול לקנות ספק משמעותית זול יותר כמו הneo eco gold גם של אנטק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

אני ממליץ לך להתרחק מדור 12 וללכת על 5800X של AMD, המחיר של הלוח פשוט הופך את ה12600KF ללא משתלם בעליל, תבדוק לשימושים שלך מה היחסי כוחות בין ה5800X ל12600KF.

אם זה לא למשחקים ואתה לא מתכנן לשדרג כרטיס מסך אתה יכול לקנות ספק משמעותית זול יותר כמו הneo eco gold גם של אנטק.

וואלה אני לא בנוי להרפתקאות עכשיו

אני כבר יותר מעשור עם אינטל ולא מתכוון להחליף..

אין לי בעיה לשלם את זה.. זה לא מה שיגרום לי לא לקנות

השימושים שלי זה מוזיקה,Visual studio,eclispse,virtualbox ואולי פעם באיזה משחק כמו cod או valorant 

אולי בעתיד באמת אני אקנה כרטיס מסך אז אני אקנה כבר ספק אופציונלי..

הneo eco gold הוא 700W זה לא הבדל כזה משמעותי לא?

פורסם

בכל מקרה לקנות כרגע דור 12 זו טעות כי אתה משלם 1000~ שקל על לוח שעוד חודש לוח ב500 ייתן לך אותו דבר ואתה משלם 1000 על זיכרון שברגע שיהיה לוח שתומך בDDR4 תוכל לקנות בהרבה פחות.
מעבר לזה ללכת על מותג כי אתה רגיל למותג זאת טעות, אבל זה הכסף שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

בכל מקרה לקנות כרגע דור 12 זו טעות כי אתה משלם 1000~ שקל על לוח שעוד חודש לוח ב500 ייתן לך אותו דבר ואתה משלם 1000 על זיכרון שברגע שיהיה לוח שתומך בDDR4 תוכל לקנות בהרבה פחות.
מעבר לזה ללכת על מותג כי אתה רגיל למותג זאת טעות, אבל זה הכסף שלך.

בגלל זה אני שואל (בפורום לוחות אם ומעבדים) מה נותן לי הלוחות האלה?

משפיע על הביצועים? כרטיס קול משופר? הרחבות נוספות? שני כניסות M2? type c? אם יש הרבה דברים שלוח אם ב500 שקל לא יכול לתת

אז וואלה אני מבין למה הוא עולה 1000+ 

למה שאני אתפשר על DDR4 שזאת טכנולוגיה מלפני 8 שנים?? יצא עכשיו DDR5 ואין לי בעיה לשלם 1000 שקל יותר אם אני מקבל פה טכנולגיה חדשה!! 

ASUS זה מותג סטנדרטי ברמה של MSI או GIGABYTE זה לא מרצדס רק לוח אם..

בגלל זה אמרתי יש לי חשיבות לשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זיכרון כל השאר לא מעניין מצידי שהמחשב יהיה בתוך מארז מקרטון חחחחח

פורסם
  • מחבר

אגבבב עוד פחות מחודש בלאק פריידי 

אני לא פוסל הזמנה של RAM וNVRAM וכונן קשיח מחול

יעשה לי יופי של הוזלה במחיר

הAntec שהמלצת אפשר לכבות את הRGB איך זה עובד?

נערך על-ידי Bluemen

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים