עבור לתוכן

יום עצוב מאוד לכל מנויי YES

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טובבבבבבב לשמחתי הרבהההההה !!!! :}}{:::: איזה מאושר אני..

עכשיו שהם סיימו עם כל ההשקה של השירות ופתחו את כל הערוצים אני רואה שכל ה YES SHOW נשאר אותו דבר

המחירים נשארו אותו דבר, הכל אותו דבר כמו הSHOW

ההבדלים היחידיים:

הוסיפו עוד ערוצים לשידורים במקביל של כמה סרטים (בשביל שיהיה אפשר להזמין ביותר מועדים ולא להיות מוגבלים בשעות שידור שלהם)

ממשק גראפי חדש בשביל להראות שהם משקיעים בלקוחות שלהם

ובמקום שישלמו על כל סרט בנפרד (עדיין יש אפשרות כזאת) הוסיפו גם מכירה של חבילות קצת מוזלות (לא הרבה..)

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אם זה בחינם התשלום גדול מאוד.. שבוע המתנה עד שהסרט ירד

אצלי זה יורד הרבה יותר מהר והלחץ הוא הפוך , אני צריך לראות את הסרטים כדי שיהיה מקום לאחרים יש לי עכשיו מעל ל 15 סרטים שווים מאוד שלא יוצא לי לראות

פורסם
  • מחבר

בעע הלוואי עלי מצב כזה.. אני עם רשימה של קבצים באימיול כבר 3 ימים עדיין שום דבר לא עבר את החצי של ההורדה

פורסם

תגידו, יצא איזה פרד חדש או משהו?

כי אצלי, האימיול (eMule 0.42g) מוריד מקסימום על 4Kbps, במקרה הטוב!!! לפעמים אני ממש צריך לחכות המון שהוא בכלל יואיל בטובו להתחיל את ההורדה!!!!!!

יש לכם איזה אימיול מיוחד?

או שיש לכם איזה טריק מסויים להעלות את המהירות?

כי די מוזר שאתם אומרים שזה מוריד לכם מהר במיול....

פורסם

תשאיר את זה כל לילה דולק וזה אמור לרדת דיי מהר ככה אצלי זה עובד ... וראיתי המון סרטים דרך eMule משהו כמו 250 ואני רציני אני חובב גדול מאוד של סרטים

כל סרט שרציתי לראות מה 5 שנים האחרונות ראיתי ועוד

הקטע הוא שיש מלא סרטים איכותיים שלא מגיעים לקולנוע ובקושי שמגיעים גם לטלוויזיה ובדרכים רגילות לא היה יוצא לראות אותם

פורסם
  • מחבר

טוב מודרים אני לא זה שסטיתי לנושא הזה ניסיתי להמשיך בשיחה על השירותים של YES - אנא מכם אל תסגרו את התארד ;D

פורסם

תשאיר את זה כל לילה דולק וזה אמור לרדת דיי מהר ככה אצלי זה עובד ...

זאת השיטה היחידה? כי היא לא ממש יעילה אצלי (יש לי אינטרנט ADSL 750Kbps של בזק בינלאומי) ...

איזה מיול יש לך?

פורסם

יופי לך.

איך אני שונא את האנשים האלה שמורידים סרטים כמו שר הטבעות, ספידר מן היום שאחרי מחר וכ'ו, למחשב.

אתם מגוחחים! למה אתם עושים לעצמכם את זה? לא חבל על המן?

למה להוריד סרט למסך 17-20" עם רמקולים מצוקמקים ולפעמים אפילו לא סראונד?

בשביל מה להוריד סרט אקשן למחשב? מה אתה הולך לנתח את העלילה?!?

לך לקולנוע תשלם 29-32 שקל ותראה את הסרט כמו בן אדם, לפחות תהנה קצת!

גם אם תראה אפילו לא חצי מהסרטים שאתה רואה היום תהנה יותר.

ואתה תראה אפילו יותר כשתבין כמה זה משתלם.

אם יש לך צורב DVD אני מבין.

אם יש לך רמקולים טובים (מדפיים אמיתיים ומגבר או רסיבר) וכרטיס קול איכותי אני גם מבין, סבבה!

אבל אני בטוח שאין לך.

להתרברב בזה זה עוד יותר טיפשי.

פורסם

מוזר אצלי האימול מוריד 50-60קיי בסך בכל יש סרטים שהוא מוריד במהירות 30-40קיי וכל השאר 2קי או 5 קיי ככה זה אצלי תמיד :P

פורסם
  • מחבר

[overload]

אמרתי לך שאתה צריך להקפיד בטיפול וללכת יום יום! שוב אתה מזלזל.. תראה מה קרה...

פורסם

**מנסה להחזיר את הדיון לנושא המקורי**

רואה וואטוס, סתם השמצת את יס, ספקית הטלוויזיה הטובה בישראל נכון להיום........ :P :P ;D ;D

פורסם
  • מחבר

תודה top-gun (:

אני חוזר בי :D

הם באמת אחלה רק שלפעמים הם צריכים להודיע מראש "אנחנו לא עושים שום שינוי, זה רק בשביל לעשות עליכם רושם כאילו יש שירות חדש"

פשוט אני מתעורר בבוקר ואני רואה כתובית על המסך ש:YES SHOW סיים את שידוריו, ממש נבהלתי.. :'(

פורסם

יופי לך.

איך אני שונא את האנשים האלה שמורידים סרטים כמו שר הטבעות, ספידר מן היום שאחרי מחר וכ'ו, למחשב.

אתם מגוחחים! למה אתם עושים לעצמכם את זה? לא חבל על המן?

למה להוריד סרט למסך 17-20" עם רמקולים מצוקמקים ולפעמים אפילו לא סראונד?

בשביל מה להוריד סרט אקשן למחשב? מה אתה הולך לנתח את העלילה?!?

לך לקולנוע תשלם 29-32 שקל ותראה את הסרט כמו בן אדם, לפחות תהנה קצת!

גם אם תראה אפילו לא חצי מהסרטים שאתה רואה היום תהנה יותר.

ואתה תראה אפילו יותר כשתבין כמה זה משתלם.

אם יש לך צורב DVD אני מבין.

אם יש לך רמקולים טובים (מדפיים אמיתיים ומגבר או רסיבר) וכרטיס קול איכותי אני גם מבין, סבבה!

אבל אני בטוח שאין לך.

להתרברב בזה זה עוד יותר טיפשי.

קודם כל ! הקולנוע בימנו הוא עסק יקר אך אני עדיין הולך לקולנוע ,אבל רק לסרטים איכותיים ועטירי אפקטים עם סאונד משובח ... את שר הטבעות ו"עוד יומיים" ראיתי בקולנוע ואני מתכנן לראות גם את טרויה שם ותאמין לי שאני מספיק נהנה מצפיית סרטים בבית יש לי מסך איכותי ואוזניות איכותיות שמשתוות למערכת יקרה וכשאתה רואה סרטים בבית יש הרבה יותר נוחות ואפשריות ממקום אחר

כשזה נוגע לסרטי קומדיה אין טעם לדעתי ללכת לקולנוע אני מעדיף לראות אותם עם חברים ועם כל הדחקות והצחוקים מסביב הסרט נהיה הרבה יותר מצחיק

ומה הקשר לצורב DVD לא הבנתי ?

ד"א אני לא רואה סרטי אקשן סטייל רמבו ושיט ... לא סובל אותם

זאת השיטה היחידה? כי היא לא ממש יעילה אצלי (יש לי אינטרנט ADSL 750Kbps של בזק בינלאומי) ...

איזה מיול יש לך?

NeoMule v2.54c /cables 750

פורסם

Vatos-Locos

????

יש לי רק דבר אחד לומר לך: דשגילכנש'יקרכל'קיכנ'קיטלכנ O_0 (זאת ציפור)

V

ד"א אני מחובר לHOT הזה ואני אומר לכם כמו כולם שזה ממש דבר גרוע!

אין סרטים

כל התוכניות מגיעות באיחור של חודש וחצי, אפילו תוכניות אקטואליה.

הכל אמריקאי מחורבן (איכות גרועה, טיפשי, משעמם) לעומת הבריטי בYES (איכות מעולה, שנון, חריף, ובריטי)

אין אפשרות לזפזפ, זה כמו לדפדף באלבום תמונות של המשפחה מלפני 40 שנה.

אגו זה ערוץ למתרוממים (חוץ מהילוך חמישי!)

ביפ זה ערוץ של ערסים ופרחות מהדרום, כי מי באמת רואה "תרגיע" "מ.ק 22"(למרות שיש כאלה שאוהבים את זה) "חברים" איזה עונה מלפני שנתיים שלוש.

ובאפי (אין צורך לפרט).

הדבר הטוב היחיד זה הסימסונים אבל הם יכולים להביא לך יום אחד את פרק 1233 וביום אחר את פרק 3.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח צודק לגמרי בגלל זה עזבתי אותם (חוץ מהקטע עם מק22 שזאת אחלה סדרה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים