פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרעה?
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים גם אני ביס ואני ממש מרוצה מהם.האמת שדווקא YES SHOW לא הכי שווה כי אחרי הכל זה סרטים שיצאו לפני איזה חצי שנה מהקולנוע והם לא כאלה אטרקטיביים. שמע בקשר ל 25 סרים ב 300 אולי גם עכשיו זה לא יהיה בדיוק כמו ה YES SHOW אלא מגוון ענקי יותר שלסרטים כמו בוידאומאתים או משהו כזה כמו שהם אומרים, בכל מקרה שווה לחכות ולראות מה זה אולי גם הסרטים שישימו יהיה הרבה יותר חדשים ולא כמו ב YES SHOW...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים דןןקה נחמד יותר אני גם ככה לא הייתי מזמין כלום כי יש אינטרנט אבל זה נראה יותר נחמד
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר הייתי מזמין מלא מ YES SHOW ו SUPER SHOW כי אין לי עצבים לחכות לאימיול הדפוק הזה שעה עד שהוא מוצא סורסים לשבוע עד שהוא מוריד אבל בכל מקרה זה לא הנושא ולא צריך להכנס לזה..השירות החדש מביא סרטים בדיוק כמו שהיו עד עכשיו לא יותר חדשים ולא ישנים, עכשיו נכנס ה"לא רק בלונדינית2" ו"אמריקן פאי החתונה" שהם לא רחוקים מקודי בנקס שנכנס לשואו..
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אתה בטוח שזה לא יותר סרטים או משהו כזה כי אני הבנתי את זה יותר בכיוון הזה...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר איזה יותר נראה לי הרבה פחות כל הרשימה שלהם זה בקושי 3 סרטים ל4 שעות הקרובות
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים וואטוס, guve them a break.אמרת בעצמך שזה נכנס רק היום......חכה איזה שבוע-שבועיים או לפחות עוד כמה ימים, ואז תחליט אם זה טוב או לא....
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר אבל רציתי להזמין את הקודי בנקס אתמול היה היום אין ואין לי עצבים לחכות שעות על גבי שעות עד שיהיה סרט מסויים שאני רוצהבYES SHOW שהייתי רוצה סרט מסויים היה אותו כל הזמן נונסטופ להזמנות
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אני גם מנוי ב-yes אבל אני בכל מקרה לא משתמש בסופר שואו וכאלה...סתם סרטים ישנים(יחסית) אבל זאת רק דעתי
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים נראה לי מצויין... תעשה קטלוג תראה מלא סרטים בטח יש סרטים שאי אפשר לשדר בשעה 16:36 ..ככה אני יכול להזמין סרט מתי שנוח לי ולא בשעות שהם החליטו...זה יהיה מצויין
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר מקווה שיהיה טוב לפעמים אני ממש צריך את ההזמנות סרטים שמשעמם, בדרך כלל יש להם סרט או שניים ששווים הזמנה לא יותר מזהובטח שלא 25 סרטים ששווה יהיה לשלם עליהם 300 שקל!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים חלק גדול מסרטי סופר שואו ויס שואו אני ראיתי אותם לפני כמה חודשים והם רק יגיעיו ליס... אז אני לא מזמין שם כלוםםםםם אז לא ממש איכפת לי מזה...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אני לא יודע מה אתכם אבל אצלי בערוץ eMule Show מוקרנים סרטים איכותיים בכמויות מסחריות ובחינם שום ערוץ לא של הכלבים ולא של yes מתקרב לקרסוליים שלו כמו כן הוקרנה הסדרה האיכותית "24" כל שלושת העונות, 72 פרקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.