עבור לתוכן

יום עצוב מאוד לכל מנויי YES

Featured Replies

פורסם

מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר

אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים

במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????)

בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף..

:-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X ::) ::):( :( >:( >:(

אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרעה?

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני ביס ואני ממש מרוצה מהם.

האמת שדווקא YES SHOW לא הכי שווה כי אחרי הכל זה סרטים שיצאו לפני איזה חצי שנה מהקולנוע והם לא כאלה

אטרקטיביים. שמע בקשר ל 25 סרים ב 300 אולי גם עכשיו זה לא יהיה בדיוק כמו ה YES SHOW אלא מגוון ענקי יותר של

סרטים כמו בוידאומאתים או משהו כזה כמו שהם אומרים, בכל מקרה שווה לחכות ולראות מה זה אולי גם הסרטים שישימו

יהיה הרבה יותר חדשים ולא כמו ב YES SHOW...

פורסם

דןןקה נחמד יותר

אני גם ככה לא הייתי מזמין כלום כי יש אינטרנט אבל זה נראה יותר נחמד

פורסם
  • מחבר

הייתי מזמין מלא מ YES SHOW ו SUPER SHOW כי אין לי עצבים לחכות לאימיול הדפוק הזה שעה עד שהוא מוצא סורסים לשבוע עד שהוא מוריד אבל בכל מקרה זה לא הנושא ולא צריך להכנס לזה..

השירות החדש מביא סרטים בדיוק כמו שהיו עד עכשיו לא יותר חדשים ולא ישנים, עכשיו נכנס ה"לא רק בלונדינית2" ו"אמריקן פאי החתונה" שהם לא רחוקים מקודי בנקס שנכנס לשואו..

פורסם

אתה בטוח שזה לא יותר סרטים או משהו כזה כי אני הבנתי את זה יותר בכיוון הזה...

פורסם
  • מחבר

איזה יותר נראה לי הרבה פחות כל הרשימה שלהם זה בקושי 3 סרטים ל4 שעות הקרובות

פורסם

וואטוס, guve them a break.

אמרת בעצמך שזה נכנס רק היום......

חכה איזה שבוע-שבועיים או לפחות עוד כמה ימים, ואז תחליט אם זה טוב או לא....

פורסם
  • מחבר

אבל רציתי להזמין את הקודי בנקס אתמול היה היום אין ואין לי עצבים לחכות שעות על גבי שעות עד שיהיה סרט מסויים שאני רוצה

בYES SHOW שהייתי רוצה סרט מסויים היה אותו כל הזמן נונסטופ להזמנות

פורסם

אני גם מנוי ב-yes אבל אני בכל מקרה לא משתמש בסופר שואו וכאלה...סתם סרטים ישנים(יחסית)

אבל זאת רק דעתי :)

פורסם

נראה לי מצויין... תעשה קטלוג תראה מלא סרטים בטח יש סרטים שאי אפשר לשדר בשעה 16:36 ..

ככה אני יכול להזמין סרט מתי שנוח לי ולא בשעות שהם החליטו...

זה יהיה מצויין

פורסם
  • מחבר

מקווה שיהיה טוב לפעמים אני ממש צריך את ההזמנות סרטים שמשעמם, בדרך כלל יש להם סרט או שניים ששווים הזמנה לא יותר מזה

ובטח שלא 25 סרטים ששווה יהיה לשלם עליהם 300 שקל!

פורסם

חלק גדול מסרטי סופר שואו ויס שואו אני ראיתי אותם לפני כמה חודשים והם רק יגיעיו ליס... אז אני לא מזמין שם כלוםםםםם :)

אז לא ממש איכפת לי מזה...

פורסם

אני לא יודע מה אתכם אבל אצלי בערוץ eMule Show מוקרנים סרטים איכותיים בכמויות מסחריות ובחינם שום ערוץ לא של הכלבים ולא של yes מתקרב לקרסוליים שלו

כמו כן הוקרנה הסדרה האיכותית "24" כל שלושת העונות, 72 פרקים

פורסם
  • מחבר

גם אם זה בחינם התשלום גדול מאוד.. שבוע המתנה עד שהסרט ירד

פורסם

אמממ אולי זה רק אצלך שבוע ?, אצלי יום גג !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים