פורסם 2021 בספטמבר 44 שנים שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?
פורסם 2021 בספטמבר 44 שנים לא ממש משנה הטכנולוגיה המוצהרת של היצרן. כדאי להתייחס לכל קשיח כבימים ימימה - יכול למות כל זמן נתון. מילא סדרות וסרטים, שזה פחות קריטי, אבל חומר אישי כדאי לגבות בכונן נוסף לפחות. שורה תחתונה - תקנה זול ועם אחריות ארוכה ככל האפשר, והייתי ממליץ לדלג ישר ל - 2 טרה לפחות. נערך 2021 בספטמבר 54 שנים על-ידי A-10
פורסם 2021 בספטמבר 54 שנים מחבר כן ברור לי שיכול למות.... אבל לצורך שלי אל מול המחיר, נראה לי עדיף לי HDD גדול ולא SSD קטן דברים חשובים - מגבה כמובן ובמשפט האחרון אני מניח שהתכוונת ל2 טרה ולא גיגה נכון?
פורסם 2021 בספטמבר 54 שנים ציטוט של ElPelado ובמשפט האחרון אני מניח שהתכוונת ל2 טרה ולא גיגה נכון? פאדיחה !!! כן, התכוונתי ל - 2 טרה, כמובן. גם תיקנתי, למען הסדר הטוב. ציטוט של ElPelado נראה לי עדיף לי HDD גדול ולא SSD קטן אכן כן. למטרות שציינת, אין טעם ב - SSD. הקשיח עדיין הרבה יותר משתלם וגם בנוי לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.