עבור לתוכן

הודעת שגיאה בכל כניסה לתיקייה של תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\

בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון.

בתודה רבה, דודי הסטלן.

פורסם

עידכנת את כל עידכוני הווינדוס?

יש מצב לסקרין שוט?

פורסם
  • מחבר

יש לי את רוב עידכוני הווינדוס מותקנים אצלי במחשב. בפעם הבאה שהשגיאה הזאת תופיע אני יעשה סקרין שוט אבל בעיקרון זאת הודעת שגיאה רגילה ב-MY COMPUTER.

פורסם

אם יש לך את כל העידכונים הקריטיים מותקנים אז אני לא יודע מה הבעיה , כי יש עדכון קריטי שפותר את השגיאות המעצבנות האלה.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך את כל העידכונים הקריטיים מותקנים אז אני לא יודע מה הבעיה , כי יש עדכון קריטי שפותר את השגיאות המעצבנות האלה.

אתה יכול לתת לי את מספרו המדוייק או פרטים עליו שאני יוכל לבדוק אם הורדתי אותו, וגם יש מצב שאין את העידכון באתר כי בדרך כלל אחרי כמה חודשים מורידים עידכונים מסויימים אז אם אתה יכול לתת את הפרטים של העידכון זה יהיה מצויין...

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה של השגיאה מקווה שזה יעזור:

2317163.JPG

פורסם

אני חושב שהעדכון נקרא "דיווח על שגיאות ב- Windows: עדכון מומלץ(Windows XP)" אני לא בטוח במאה אחוז שזה זה

לפי דעתי תתקין את כל העידכונים הקריטיים , לא נשמע לי כל כך הגיוני שמורידים אותם לאחר זמן מסויים , אז פשוט תתקין הכל ותראה מה יצא...

פורסם

וגם יש מצב שאין את העידכון באתר כי בדרך כלל אחרי כמה חודשים מורידים עידכונים מסויימים

דווקא לא......

ד"א, אולי תנסה ללחוץ על הלינק שבהודעה ולראות מה הם אומרים לך שם........

פורסם
  • מחבר

דווקא לא......

ד"א, אולי תנסה ללחוץ על הלינק שבהודעה ולראות מה הם אומרים לך שם........

אתה מתכוון ל-LEARN MORE? כי אני לא מצליח להבין כלום מזה יש איזה 112 סעיפים שונים ואין לי משוג מה זה אומר. ביינתים התקנתי את כל העידכונים האוטומטיים מהאתר של מייקרוסופט, עכשיו נשאר לבדוק אם הבעייה חוזרת על עצמה או לא.

פורסם

התיקון שהוזכר כאן הוא לבעיה אחרת לגמרי.

האם מוגדר לך שבתיקיות של תמונות אתה תראה thumbnails? יכול להיות שיש לך איזושהי תוכנה לצפיה בתמונות שהתקנת לאחרונה?

פורסם
  • מחבר

התיקון שהוזכר כאן הוא לבעיה אחרת לגמרי.

האם מוגדר לך שבתיקיות של תמונות אתה תראה thumbnails? יכול להיות שיש לך איזושהי תוכנה לצפיה בתמונות שהתקנת לאחרונה?

1.כן מוגדר כ-THUMBNAILS.

2.כן, התקנתי תוכנה לצפייה בתמונות שנקראת - ACDSEE 6.0 .

פורסם
  • מחבר

עידכון: הנה יותר פרטים על מקור הבעייה:

2318973.JPG

פורסם

תודיע לנו אם זה פתר לך את הבעיה.

אם לא - כתבת שיש לך acdsee 6. הייתי מנסה להסיר את התוכנה כדי לראות אם התופעה נמשכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים