עבור לתוכן

כרטיס מסך ואקספלורר שתופס 222,000K מהמשאבים.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות!

הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצול של המעבד פשוט יורדים אבל במקצת..

ניסיתי לאחות מחדש אך היו המון קבצים הקשורים לוינדאוז ולרגיסטרי שפשוט אין אפשרות לאחותם וניסיתי גם לאחות את המחשב עם המאחה דיסק האורגינלי של וינדאוז[ אקס פי] והאיחוי הסתיים בהצלחה אך הבעיות לא נפתרו ודבר לא השתנה.

ניסיתי לאחות שוב ושוב וכל פעם המאחה של התוכנה System Mechanic 4 Professional נתקע והמשיך ונתקע והמשיך וכו וכו אך לעולם לא הצליח לאחות את הקבצים הנ"ל וזה ממש מפריע לי כ זה פוגע במחשב עצמוו.

עוד בעיה קטנה היא בקשר לכרטיס מסך. מאז המקרה הנ"ל המחשב לא מזהה את הטלויזיה כשאני מחבר אותה בדרך האס וידאו בכריס מסך שלי [ראה מפרט] אך הבעיה היא לא בכבל משום שבדקתי עם מחשב אחר וזה עבד מצויין אז הבעיה נובעת מהכרטיס מסך.

ניסיתי להתקין דריברים חדשים וכדומה אך הבעיה לא נפתרה.

כמובן שהבעיה עם הכרטיס מסך אל חייבת לנבוע מהמקרה עם אחי אבל בכל מקרה, אולי יש קשר..

ניסיתי לסרוק עם כל תוכנה קנויה ולא קנויה [ קניתי... אם אתם מבינים למה אני מתכוון ^_^ ...] ושום דבר לא עזר! אמנם זה מצא כמה דברים אז לא דברים כאלה 'קריטים... גם הטמפרטורות ממש טובות!

בקיצור, ניסיתי את כל הבדיקות אבל ללא הצלחה... זה ממש קשה לעבוד בלחץ הזה של המעבד וחכות שעות על גבי שעות לאיחוי שלא מוצלח של התוכנה שנגמר כמובן, ללא הצלחה באיחוי הקבצים הנ"ל.

טוב אז למפרט? :

abit ic7-max 3

pen4 2.8c

R9800Se all in wonder 256bit 128mg+omega

geil 2X256mg pc3200 golden dragon

maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL

ANTEC 1000MG +window

ANTEC 430w

כמובן שלא ציינתי במפרט את הקירורים המצוים במחשב שלי ואת כל שאר התוספות משום שזה לא רלונטי.

תודה מראש,

אבי.

פורסם
  • מחבר

מהנ נסגר?

פורסם

כל כך הרבה בעיות...פורמט

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה בעיות...פורמט

זו בעצם הבעיה!

אין לי בעיה לפרמט יש לי בעיה להתקין לאחר מכן את התוכנות... ולא חייב פרמוט , אפשר רק תיקון.. זה מפרמט את הוינדאוז [רק את התיקיה של הוינדאוז] אבל זה מוחק את כל קבצי ה די אל אל ז"א, שאני איהיה חייב להתקין כל תוכנה ותוכנה מחדש!

ואני ממש לא מוכן לעשות את זה... אפילו בחופש הגדול לא יהיה לי זמן לזה... אני רוצה פתרון אחר..

בבקשה ???

פורסם

זו בעצם הבעיה!

אין לי בעיה לפרמט יש לי בעיה להתקין לאחר מכן את התוכנות...

כן, זה בעייה כשהכל פרוץ... סתם אחי, קח בקלות!

222 מגה זיכרון זה הרבה, אבל לא יוצא דופן, גם לא אצל מישהו שלא דפק קלות בצורה קולוסאלית וכמעט טוטאלית את המע' הפעלה.

בקשר לדיפרג, כל תוכנת דיפרג שמכבדת את עצמה יש לה אופציה של דיפראג לפני הבוט ואז אפשר להזיז כל קובץ במחשב, זה יעזור, אם אתה אומר שהבעייה זה שאתה לא יכול להזיז קבצים מסויימים.

אני בחיים לא הייתי משתמש בתוכנה הדפוקה הזאת של סימנטק, פעם אחת היא דפקה לי תקייה שלמה! מילא תקייה, אבל פאקינג

\\Windows\System32 !

כן, כן, זה חייב פורמט. אני הייתי ממליץ על Diskeeper, באמת לא רעה.

מה שאתה רוצה בעצם, זה משהו שיאפשר לך להעתיק מחדש קבצים קריטיים למע' ההפעלה בלי לפרמט או לעשות התקנה מחדש. תנסה את ה Windows Repair. תתחיל עם דיסק בוט של אקס פי, תגיד שאתה רוצה לעשות התקנה חדשה ואחרי כמה שלבים הוא יציע לך לעשות את ה Repair הזה. שים לב שאני לא מדבר על ה Repair Consule, זה לא שווה הרבה.

דווח על ההתקדמות!

פורסם

תוכנות ניקוי!

פתרום מעולה, תעשה איחוי דיסק קודם כל, סריקת דיסק, תריץ תוכנות לחיפוש קבצי ריגול למיניהם, AD-AWARE ו SPY SEARCH AND DESTROY, וכ'ו. בנוסף, תוכנות רגסטרי, תנקה כמו שצריך, כמו כן בPC-SPOT יש מדריך לטוויקים בXP תנקה את תקיית TEMP וPREFETCH אחרי כל אלה אני מאמין שהכל צריך לרוץ לך טוב וללא בעיות.תנסה אין לך מה להפסיד.

פורסם
  • מחבר

תוכנות ניקוי!

פתרום מעולה, תעשה איחוי דיסק קודם כל, סריקת דיסק, תריץ תוכנות לחיפוש קבצי ריגול למיניהם, AD-AWARE ו SPY SEARCH AND DESTROY, וכ'ו. בנוסף, תוכנות רגסטרי, תנקה כמו שצריך, כמו כן בPC-SPOT יש מדריך לטוויקים בXP תנקה את תקיית TEMP וPREFETCH אחרי כל אלה אני מאמין שהכל צריך לרוץ לך טוב וללא בעיות.תנסה אין לך מה להפסיד.

קרא את הדיון ולאחר מכן את כל התגובות.

עכשיו קרא את ההודעה שלך.

האם ההודעה שלך נשמעת הגיונית?

לפעם הבאה בבקשה קרא את הדיון בעיון מעמיק יותר ורק אז תנסה לעזור.

פורסם

אתה לא חדש פה, ואני לא רוצה לחשוב שעד עכשיו לא קראת אף פעם את חוקי הפורום, אז אני אניח שפשוט שכחת. אסור להקפיץ ת'רדים.

עכשיו לעניינינו. הכרטיס מסך לא נראה לי קשור לנושא הזה איכשהו... גם לא לפורום הזה.

הבעיה עם האקספלורר - מה אתה מפעיל שגורם לו לתפוס כ"כ הרבה זכרון? אם אתה מדליק את המחשב ולא נוגע בו (בכלל!) 10 שעות, כשתבדוק הוא יגיע לכמות זכרון הזאת? האם זה עולה בהדרגה? תעשה ניסוי. אל תפעיל כלום (!!) פרט ל- Task Manager ותסתכל על כמה משאבים האקספלורר תופס. האם המספר גדל כל שניה או שתיים ואף פעם לא קטן? או שבבת אחת פתאום הוא תופס את כל הזכרון?

ואיזה תוכנה תופסת כ"כ הרבה מהמעבד? גם האקספלורר?

פורסם
  • מחבר

אתה לא חדש פה, ואני לא רוצה לחשוב שעד עכשיו לא קראת אף פעם את חוקי הפורום, אז אני אניח שפשוט שכחת. אסור להקפיץ ת'רדים.

עכשיו לעניינינו. הכרטיס מסך לא נראה לי קשור לנושא הזה איכשהו... גם לא לפורום הזה.

הבעיה עם האקספלורר - מה אתה מפעיל שגורם לו לתפוס כ"כ הרבה זכרון? אם אתה מדליק את המחשב ולא נוגע בו (בכלל!) 10 שעות, כשתבדוק הוא יגיע לכמות זכרון הזאת? האם זה עולה בהדרגה? תעשה ניסוי. אל תפעיל כלום (!!) פרט ל- Task Manager ותסתכל על כמה משאבים האקספלורר תופס. האם המספר גדל כל שניה או שתיים ואף פעם לא קטן? או שבבת אחת פתאום הוא תופס את כל הזכרון?

ואיזה תוכנה תופסת כ"כ הרבה מהמעבד? גם האקספלורר?

טוב אז לתשובות :

אני באמת לא חדש אך הדיון שקע כבר לדף השלישי ופשוט הייתי חייב לעשות משהו בנושא .. זה גם ממש דחוף...

תראה, ניסיתי הכול! האמת זה לא תמיד לדוגמה עכשיו הפעלתי מחדש והאקספלורר על 19 [פעם הוא היה לי על 9 בלבד] והאי אקספלורר [הדפדפן X2] על 31.

אני בדקתי הכול וזה פשוט לא צפוי... זה קורה שנגיד אני פותח תיקיה או סתם כשאני מפעיל את המחשב...

עכשיו בקשר לבעיה עם הכרטיס מסך- זה ממש קריטי! אני פשוט חייב לפתור את הבעיה.. ניסיתי להתקין דריברים מהראשון עד האחרון ושום דבר לא עזר, ניסיתי להוציא ולהכניס, ניסיתי לשחק בהגדרות שקשורות איכשהו לכרטיס מסך ואפילו העלתי והורדתי את הולטגס ליבה ועשיתי אובר קלוק של 10HRZ והורדתי בחזרה ולא עזר...

האקספלורר המצב הקריטי ביותר תפס 222K אבל ממש קריטי... אם הוא תופס כשהוא לא ממש עמוס אז הוא תופס כשמתחילה הבעיה משהו כמו 99K אבל זה עולה אחרגך ובסופו של דבר אני פשוט חייב לסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש בעזרת "תוכניס חדשה" בטסק מנג'ר. בעקרון, יש למחשב קטעים כאלה שהוא פתאום טופס לו סטלה ומתחיל לזייף קצת ואפילו הרבה אבל אחרי 10 שניות אם לא יותר הוא חוזר לעצמו ואז אחרי כמה דקות שוב פעם זה קורה.

פורסם

עדיף לך פשוט לפרמט ולהתקין את כל התוכנות מחדש.

ייקח לך יותר זמן לסדר את התקלות וגם הרבה סיכוי שלא תצליח לסדר אותם בכלל ללא פורמט (או מחיקת הWindows והתקנה מחדש..)

אם אתה מתכוון למחוק את חלונות ולהתקין מחדש ללא פורמט אז דאג למחוק כל מה שקשור לחלונות (זה אתה בטח יודע כבר) ודאג לעשות chkdsk לפני ההתקנה.

פורסם

קרא את הדיון ולאחר מכן את כל התגובות.

עכשיו קרא את ההודעה שלך.

האם ההודעה שלך נשמעת הגיונית?

לפעם הבאה בבקשה קרא את הדיון בעיון מעמיק יותר ורק אז תנסה לעזור.

אני מציע לך להשתמש בעצות שלו ולא להיות קטן אמונה.

רוב ההצעות שהוא נתן לך קלעו להרבה סיבות שבגללן השימוש בזכרון יכול להיות גבוה כ"כ ובנוסף הוא נתן לך עצות טובות:

1) תנקה את תקיית TEMP וה PREFETCH (במיוחד אם אתה אומר שנותק לך המחשב באמצע איחוי - אין לך מה להפסיד)

2) סריקת דיסק

3) תוכנות ניקוי! (תוכנות רגסטרי, תנקה כמו שצריך)

4) תריץ תוכנות לחיפוש קבצי ריגול למיניהם, AD-AWARE ו SPY SEARCH AND DESTROY, וכ'ו

והכי חשוב: "תנסה אין לך מה להפסיד".

לפעם הבאה תגיד תודה ואל תענה בהודעה כזאת מזלזלת כי זה מוציא את הכיף שבלעזור.

פורסם

לפי דעתי תנסה לעשות את מה שאמרו לך פה (לנסות לנקות את ההארדיסק)

אם זה לא עובד אז אם יש לך שתי מחיצות תתקין בשנייה ווינדוס חדש (אם אתה לא יכול לעשות פעולות פשוטות בהתקנה הנוכחית שלך)

ואחרי זה תפרמט. זה כבר הפך לחלק מפעולות התיחזוק של מחשבים שמבוססים מערכות של MS... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים