פורסם 2021 ביוני 74 שנים התקנתי wsus על סרבר 2019 יש לי כ70 מחשבים שמחוברים עליועל כולם מותקן ווינדוס 10 pro או education 1) בwsus אני צריך לסמן רק ווינדוס 10 והוא ימצא את כל העדכונים למחשבים שלי? 2) אם יוצא עדכון חדש, השרת מוריד אותו לבד ובודק מול המחשבים או שאני צריך להוריד אותו ידנית? כל העניין הוא למנוע מ70 מחשבים להוריד כל פעם את כל העדכונים (בנוסף יש לי אימייג למחשבים מלפני שנה ואז כל התקנה שלו אני צריך להוריד את כל העדכונים) אשמח להבין יותר בנושא תודה רבה
פורסם 2021 באוגוסט 294 שנים 1) שאתה מתקין wsus אז יש סנכרון עם המחשבים באופן אוטומטי, אך אין זמן כלשהו לעדכונים. 2) הורדת העדכונים היא אוטמטית, אבל אתה צריך להחליט איזה עדכונים אתה רוצה 3) בwsus לך למשל לsecurity updates - בצד ימין יש כזה חלון שרשום decline או approve, כלומר יש עדכונים שמחכים לרשות ממך ואתה צריך לאשר אותם (אפשר לאשר את כולם) למטה רשמתי לך הוראות איך ליצור פוליסי על איך לשלוט בזמנים של העדכונים כדי שלא יפטרו אותך (חס וחלילה) אתה צריך להכנס לgroup policy management לחצן ימני על התיקיה שאתה רוצה (עם המשתמשים כמובן) ואז תבחר create a GPO for this domain and link it here אז לחיצה ימנית על הGPO ואז EDIT זה נמצא בpolicies>administrative templates>windows components>windows update ואז תמצא template שרשום שם: configure windows updates ותתן דאבל קליק תבחר ENABLE מתחת לזה יש לך configure automatic updating ואז תבחר auto download and schedule the install ואז מתחת לזה יהיה לך תאריך ושעה מתחת לזה יש לך עוד אופציות בנוגע לתזמון לא לשכוח בסוף cmd>gpupdate /force נערך 2021 באוגוסט 294 שנים על-ידי jetstar112
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.