עבור לתוכן

אחסון תמונות בגוגל כבר לא בחינם! עברתי ל Synology Photos

Featured Replies

פורסם

למי שלא שמע, גוגל מפסיקה לתת לנו אחסון ללא הגבלה לתמונות ותתחיל לדרוש מאיתנו כסף אחרי שאנחנו כבר בלענו את הפיתיון שלהם וכבר מושקעים מאות ג'יגות אם לא טרה בייטים של תמונות בשירות שלהם.

לכל מי שיש מכשיר של סינולוג'י, מדובר אמנם במוצר שהוא כרגע עדיין בבטא אבל אמור לצאת בגירסה סופית ממש בקרוב כחלק ממערכת ההפעלה DSM 7. מדובר על אפליקציה שנקראת Synology Photos שלמעשה מנסה לתת לנו כלי, בחינם לגמרי, כתחליף לשירות של גוגל.

על מנת שלא להפוך את הפוסט הזה למגילה אני לא ארשום פה מדריך צעד אחר צעד על המוצר הזה אבל אני רק יכול להגיד שמדובר באחלה מוצר. אין ספק שהכלי של גוגל חזק יותר מבחינת פיצ'רים אבל יחסית למוצר שניתן לנו בחינם, מכיל זיהוי פנים, מכיל אינטליגנציה מלאכותית, מאפשר שיתוף של אלבומים וכו...ואללה יש מצב שיש פה אפשרות אמיתית לכל מי שרוצה, כמוני, לא לשלם מאות שקלים לגוגל על שירות שאני יכול לספק לעצמי בחינם.

יש בו חסרונות, הוא לא מושלם, על זה אין ויכוח, אבי לפחות עבורי, יש לי מעל טרה של תמונות בגוגל, המחיר שאני אצטרך לשלם להם מידי חודש או שנה פשוט לא שווה את זה!

פורסם

אז זה מוגבל לבעלי סינולוג'י ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

אז זה מוגבל לבעלי סינולוג'י ?

אני לא יודע אם זה המושג הנכון אבל סוג של...

כן זה מוצר או אפליקציה שזמינה בחינם לכל מי שיש לו מכשיר של סינולוג'י.

במצבים מסויימים תלוי כמובן בכמה מידע יש לך, בטח שאם מדובר על מעל טרה בייט,

שווה לרכוש מכשיר של סינולוג'י רק בשביל השירות הזה וליהנות מכל שאר הדברים שהוא ידוע לעשות כבונוס

פורסם

תודה על ההבהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים