עבור לתוכן

מחשב נייח לגיימינג בסיסי עד 4700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי!

אני מעוניין לרכוש מחשב גיימניג בסיסי לילד בן 13 שרוצה לשחק בעיקר פורטנייט ו COD.

התקציב הוא לא גבוה מאוד וזה ברור אבל עברתי פה בפורום על כמה מפרטים באיזור התקציב הזה וראיתי שיש דווקא הצעות מצוינות.

לדוגמא מפרט ש Moon-Mage בנה: (המחיר קצת יותר גבוה אבל אפשר לשנות קצת דברים ולהגיע לתקציב שלי)

מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray
קירור אוויר למעבד: 59 ₪ - * מבצע * - Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan
לוח אם: 384 ₪ - * מבצע * - GIGABYTE B460M DS3H
זכרון: 281 ₪ - XPG 16G (2X8G) DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK
כרטיס מסך: 2499 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3060Ti TUF 8G GAMING
דיסק קשיח: 479 ₪ - * מבצע * - A-Data 1T SWORDFISH PCIE M.2 Read 1800MB/s Write 1200MB/s 5 Years
ספק כוח: 419 ₪ - * מבצע * - Antec 750W EA750G PRO 80+ GOLD Modular 7 Years Warranty
מארז: 394 ₪ - Antec NX800

הבעיה היא שאני רואה שיש בעיית מלאי רצינית בכרטיסי 3060TI, ולא הכי הצלחתי להבין מה האלטרנטיבה.

מוסיף את השאלון, אשמח לעזרתכם!

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

4700 ש"ח - עדיף לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

גיימינג - פורטנייט ו COD

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

אין צורך

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

מפרט מחשב מלא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

אין חשיבות גבוה

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

אין

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

אין

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

אין משהו ספציפי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אין משהו ספציפי

תודה רבה!!!!

פורסם

יכול להיות שה3060 יצא בסוף החודש תוכל להחליף בינו לבין ה3060TI וזה ייכנס בתקציב, אבל אין לנו באמת יכולת לדעת עכשיו :\.
כרגע אין שום דרך להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש או אפילו כרטיסים מהדור הישן במחיר סביר, אז ההמלצה היחידה שאני יכול לתת היא לחכות.

פורסם
  • מחבר

ציטוט של Moon-Mage

יכול להיות שה3060 יצא בסוף החודש תוכל להחליף בינו לבין ה3060TI וזה ייכנס בתקציב, אבל אין לנו באמת יכולת לדעת עכשיו :\.
כרגע אין שום דרך להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש או אפילו כרטיסים מהדור הישן במחיר סביר, אז ההמלצה היחידה שאני יכול לתת היא לחכות.

בלאגן רציני, דיברתי עם starpc ויש רשימת המתנה מטורפת.

איזה כרטיס אפשר להגיד שהכי קרוב לביצועים של ה3060TI/3060? 

פורסם

בביצועים? 2080super אבל הוא עולה יותר וגם אותו אי אפשר להשיג.
אין כרגע איך להרכיב מחשבים למשחקים בלי לשלם פרמייה של אלף+ שקל על כרטיס מסך.
הדבר הכי מומלץ לדעתי כרגע זה להשיג מספיק תקציב כדי לקנות 3070 מיד2 באזור ה3200~ שקל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, טוב ניהייה צריכים להחליט אם לחכות או לא.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים