עבור לתוכן

סט תמונות שצילמתי ברוסיה (2002) 100% רוסי (;

Featured Replies

פורסם

החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002)

אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים.

המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה!

(;

הנה קישור לתמונות:

http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html

תהנו!

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה מדבר , תראה איזה איכות של התמונות! ;)

ולא ידעתי שרוסיה עד כדי כך יפה :o

פורסם

אהבתי :)

גם אהבתי את מה שהמצלמה הוציאה דווקא.. אני לא יודע אם עם הA60 שלי הצלחתי לצלם תמונות נוף יפות כאלה..

איך צילמת? באיזה פונקציות השתמשת

פורסם

רוסיה מטורפת, התמונה היחידה שהדאיגה אותי היא התמונה עם שני התאומים... מעוררים בי חלחלה משום מה.

אני מחבב את היצורים הקטנים האלה, אך שני אלה פשוט הגעילו אותי בטירוף.

פורסם

תמונות נחמדות.....

ו.... ווואוווו ערס מהלול: ;D ;D (השמאלי עם השרשרת....) ;)

371684.jpg

פורסם

מה אני אגיד ............תמונות שמשאירות הרבה טעם של פעם !

אח רוסיה רוסיה שלי ....אני מת לטוס לביקור

פורסם
  • מחבר

hehe ;D

תודה על התגובות..

את רוב התמונות צילמתי על מצב אוטומט ולפעמים השתמשתי במקרו אוטומטי.

פורסם

מעלה טעם חמוץ-מתוק של נוסטלגיה. געגועי למודלת... :'(

רוסיה היא באמת יפה, הו אמא רוסיה. חבל רק שכל כך הרבה אנשים מזלזלים ומדביקים סטיגמות. אם יש מקום אחד

טוב לעשות בו טרק וזה לא הודו, אז זאת רוסיה. טיול רכבות ממערב סיביר למוסקווה ומשם לאירופה (או הביתה) זה

הדבר הכי מדהים שיש ואני הולכת לעשות את זה עוד שנה-שנתיים.

אני אנצל אז את ההזדמנות להעלות תמונות נוספות מרוסיה, מעיר הולדתי בסיביר:

tyumen5.jpg

חורשה

tyumen3.jpg

הגרסה שלנו לגשר הזהב והוא יותר גבוה ממה שהוא נראה... גשר על נהר "טורה".

last_tyumen_1.jpg

עוד נוף יפה על שפת נהר

verwaltungsgeb_gebiet_tjumen.jpg

אם זכרוני אינו מטעה אותי, זאת העירייה...

ffoto6.jpg

כן, זה בניין העירייה ואיש כנראה לא שם לב אבל ימי השלטון הקומוניסטי תמו לפני 12 שנה ולכן פסלו של לנין נשאר שם.

11_2001_tumen1.JPG

מי בא לגלוש? :D

פורסם
  • מחבר

אני נולדתי בסביר (ברנאול).. 8)

מתי ביקרת שם?

פורסם

תמונות מדהימות, אפילו שאני לא רוסי, בחיים לא ביקרתי ברוסיה ואין לי קרובים מרוסיה התמונות האלו פשוט מיוחדות.

פורסם

אני נולדתי בסביר (ברנאול).. 8)

מתי ביקרת שם?

אני נולדתי ב-Tyumen ואלו סתם תמונות שמצאתי ברשת. ביקרתי שם פעמיים מאז שעזבתי. פעם בגיל 10

ופעם בגיל 14, לפני 5 שנים. אין לי תמונות אמנם אבל אני חושבת לעשות לשם טיולון ומשם לקחת רכבת ל-

-אקטרנבורג, להסתובב שם, משם למוסקווה (עם עצירות בכפרים בדרך, לישון באוהל ביער או על שפת נחל)

וממוסקווה אני כנראה ארצה להמשיך לוורשה, משם לברלין ולמינכן. יש לי עוד שנתיים לתכנן.

פורסם

אין לי שום קשר לתרבות הזאת\מדינה ואני לא יודע מה אתה רוצה מהA60 שלך מצלמה נחמדה מאוד... ואחלה תמונות יש לך שם...

יש שם כמה מקומות יפים... (רק לפי תמונות)

פורסם

רק "כמה"? רוסיה מלאה בהם! זה שילוב של מזרח ומערב, עולם מודרני וקדום כאחד! ס. פטרסברג היא פנינת הארכיטקטורה העולמית כמו כן גם יקטרנבורג ועוד בעוד שמוסקווה היא מרכז עולמי גדול לכל דבר. סוצ'י היא

עיר נופש מדהימה וערים נוספות לאורך חופי הים השחור. יש לרוסים מאכלים לאומיים נהדרים (לא, לא ודקה ותפ"א),

לבוש עממי מסוגנן (שמאד מזכיר את הלבוש הנורדי), מורשת איתנה ומה בחורות יפות שם...!

זה מרכז תיירותי לא פחות גרוע מכל יעד אחר בעולם וחבל, חבל שמזלזלים... הורים של החבר הכי טוב שלי היו שם,

אח של מישהו מהבסיס היה באוקראינה וברוסיה (ולהם אין שום קשר לרוסיה, הם תימנים כולם) והם מה נהנו.

פורסם

WOW אני חייב להגיד שלא ההיתי ברוסיה ואני לא רוסי ווהתמונות האלה מראות את רוסיה הרבה יותר יפה ממה שדימיינתי (גם לא ממש ראיתי תמונות של רוסיה..)

וזה ממש עושה חשק לטוס לשם ולעשות איזה טריפ ככה בכל הערים היפות.

פורסם

הספריה העירונית הרגה אותי...

אם הכנסת שלנו היתה נראית כך זה היה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים