פורסם 2004 ביוני 1121 שנים היייש לי WIN XP עם SP1 מותקןמחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUBTHE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED(THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC)מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ?תודה
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר אני מקבל Your session timed out while posting. Please go back and try again שאני מנסה לעלות תמונהok. this is the closest I can get to a picture:universal serial bus controllers generic usb hub intel pci to usb enhanced host controller - ich5 intel 82801eb usb universal host controller - 24d2 intel 82801eb usb universal host controller - 24d4 intel 82801eb usb universal host controller - 24d7 intel 82801eb usb universal host controller - 24de logitech usb camera usb root hub usb root hub usb root hub usb root hub* no errors are indicated on the device manager* i have an LCD screen that have 4 ubs 1.1 ports* i have a sounds card with external rack that has a few usb 1.1 ports
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר הWINDOWS מעודכן (WINDOWS UPDATE)לא התקנתי דרייברים, האם יש דרייברים של USB2 לXP? זה לא בא BUILT-IN?
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים הוינדוס במקור הוא לא SP1 ואתה התקנת את SP1 בנפרד??אם כן...מה שאתה צריך לעשות זה כךלך לDEVICE MANAGER לך ל USB שםותסיר את הכל....על הכל תלחץ DELואז לך למעלה לשם של המחשב ותעשה סרוק חומרה חדשה.אם לא עוזר תבדוק בביוס את ההתיחסות שם ל USB2עידו
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר תודה ;D - נראה שזה עזר, לפחות אני לא מקבל את ההודעה עכשיוהאם אפשר לודא שזה USB2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.