פורסם 2020 בדצמבר 24 שנים או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן נערך 2020 בדצמבר 24 שנים על-ידי danit84
פורסם 2020 בדצמבר 24 שנים מה זה לא בטיחותי? אם כוונתך שאתה חושש שיקרוס - החשש הזה צריך להיות גם בדיסק בן יום אחד. תמיד להחזיק את המידע החשוב במקום נוסף.
פורסם 2020 בדצמבר 34 שנים מחבר אמרו לי שמבחינת זה שאין לו בולם זעזועים.... וכל נפילה או מכה קטנה, המידע יכול להיאבד
פורסם 2020 בדצמבר 44 שנים כל דיסק מכני יפגע במכה או פגיעה. אין שום בולם זעזועים, לשוק הפרטי, שבאמת מגן עליו.
פורסם 2020 בדצמבר 44 שנים ציטוט של danit84 או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן צא מנקודת הנחה שכל כונן יכול להתקלקל. אם אתה רוצה לשמור על קבצים חשובים, תחזיק לפחות 2 עותקים שלהם בשני כוננים נפרדים או בכונן ובענן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.