פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אהלן......אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע......קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד.............לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו??תודה מראש
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים start>>run>>chkdsk /fלחץ Y ותפעיל מחדש ותן לסורק דיסק לעבוד אחרי זה נסה למחוק
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר טוב זה לא נמחק עדיין וזה לא בפרוסס למרות שזה ומר לי שזה בשימוש ע"י תוכנה אחרת......
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים נסה אם דיסקט אתחול זה צריך לעבוד (בהנחה שתה יודע פקודות של דוס)עריכה : מצד שני אני מניח שזה לא כל כך אפשרי אם הכונן C משתמש בNTFSנסה פתרון אחרתוריד TDS ותעדכן לפני שתה סורק:http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=downloadותעשה PROCESS MEMORY SCAN
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מה השם של הקובץ??(תריץ חיפוש בגוגל אולי הוא יגיד לך משו)הוא חייב להיות בשימוש אחרת לא היית מקבל הודעה כזאתיכול להיות שהפרוסס מוסווה בשם אחר
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אם היית עושה חיפוש (כמו שאתה מתבקש לפי חוקי הפורום, אליהם הופנית בימים האחרונים יותר מפעם אחת), היית מוצא מספר פעמים שהמלצתי על תוכנה קטנה וחינמית בשם Process Explorer שמאפשרת לך בין היתר לסגור "תפיסות" של קבצים ע"י תהליכים ב-windows.www.sysinternals.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.