פורסם 2004 ביוני 1021 שנים Asus P4C800-E Deluxe. בגלל כמה סיבות: איתו ראיתי תוצאות יותר גבוהות. אצלו ראיתי תאימות זכרונות יותר טובה. מסתדר מצוין עם מתחים גבוהים. המודים אצלו יותר קלים. יציב מאוד. המגרעות: יותר יקר. אם זו נקודת שיקול, אז ה- Asus פחות עשיר בפיצ'רים מאשר ה- IC. בלי ה- Vdroop מוד, ה- Vcore מאוד לא יציב, אבל כל עוד אתה לא עושה אוברקלוק אין לך סיבה לדאוג. מכוער מאוד
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים למה לבזבז 1000+ על לוח??יש מלא לוחות זולים יותר בהרבה וגם מצויינים באוברקלוקלדוגמא ABIT AI7ותחשוב מה אפשר לקנות בעודף
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אני הייתי הולך על IC7 MAX3 יש לי אחד כזה בבית לוח מעולה ביצועים מעולים ביצועי אוברקלוק הכי טובים שראיתי...אבל אם אתה לא הולך לעשות אובר רצחני תחסוך לעצמך ותקנה לוח כמו פP4P800 או AI7 אגב סתם שאלה:אני מתאר לעצמי שאם אתה קונה מחשב חדש אתה הולך להוציא דיי הרבה כסף אם אתה מתלבט בין הלוחות הללו....אם כן לא עדיף לחכות ולקנות A64 בסוקט 939 או לקנות עכשיו A64 רגיל שמציג ביצועים עדיפים על P4????אם לא תתעלם מהשאלה.....
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר חשבתי על זה ואם אני הולך לקנות a64 אז תקן אותי אם אני טועה חשבתי ללכת על הלוח של albtron דגם: Albtron K8X800 Pro llמה אתם אומרים עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.