פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 יש לך את זה בקצר יותר ? שאלתי אם כדאי להזמין מהחנות הזו או שלא? מה יותר ברור מזה.
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר ציטוט של No-One מנסיוני כדאי מאוד, הרבה יותר מKSP או אייבורי. ואיך פלונטר?
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים הזמנתי מהם רכיבים ספציפים אז ככה שיש לי נסיון קצר יותר איתם, אבל רושם טוב. אתה רוצה מערכת שלמה?
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר ציטוט של No-One הזמנתי מהם רכיבים ספציפים אז ככה שיש לי נסיון קצר יותר איתם, אבל רושם טוב. אתה רוצה מערכת שלמה? מערכת שלמה של 11K
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים כל כמה חודשים הדיון לגבי TMS ופלונטר חוזר ונשנה כאן, סיכום ההיסטוריה הוא שע"פ רוב מרוצים כאן מאוד משתי החנויות, במיוחד החבר'ה הותיקים יותר. כמובן שתמיד יצוצו מתלוננים עם סיפורים מוזרים, אבל הלך הרוח הוא שהרוב מרוצים.
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר ציטוט של No-One כל כמה חודשים הדיון לגבי TMS ופלונטר חוזר ונשנה כאן, סיכום ההיסטוריה הוא שע"פ רוב מרוצים כאן מאוד משתי החנויות, במיוחד החבר'ה הותיקים יותר. כמובן שתמיד יצוצו מתלוננים עם סיפורים מוזרים, אבל הלך הרוח הוא שהרוב מרוצים. אפתח אשכול חדש בין שני המפרטים שאני מתלבט לקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.