עבור לתוכן

אם חברה שלי תופסת אותי מסתכל על זה...:) איזה מדהימה היא!!!

Featured Replies

פורסם

17 זה לא קטנה

גם אני בן 17 ואין לי שום התנגדות

אם את קוראת את זה אז תבואי אליי היום בערב

מחר אחי היום היא אצלי חחח ;D

עכשיו רצינינ 17 זה כבר לא קטנה אבל עדיין לא גדולה... חוץ מזה עדיף בנות 19-20

זאת סתם דעתי...

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם גוף של אישה ופנים של ילדה - נשמע לי קצת גובל בפדופיליה לרצות של אחת כזאת תעשה

למישהו טובה. אולי אני מגזימה אבל בכל זאת, רק המחשבה מביאה רגשי אשמה...

בקשר לחזה, אני לא חושבת שבגיל הזה מותר לעשות הגדלה ללא הסכמת הורים (ולא רק בארץ).

עם החזייה המתאימה וכמה adjustments אפשר להשיג לוק כזה בלי בעיות. היה לי בגד ים ג'ינס

שמחזיק הכל יופי וחברה שלי אמרה לי כשהלכנו לים "את יודעת, כולם מסתכלים עלייך!" ואני לא

קולטת ושואלת "למה יש לי משהו ירוק בין השיניים?" והיא אומרת שכולם חושבים שעשיתי הגדלה.

המראה יכול להטעות...

שד אחרי הגדלה מקבל מעין "פס" מתחת לחזה העליון אלא אם אלו שתלים אנטומיים שבאים בצורת

טיפה חצויה ולא חצי כדור. אם עושים כושר ואוכלים נכון זאת לא בעיה לקבל כזה גוף. גם אם אין לה

חזה ענק והיא עושה תרגילים שמחזקים את שרירי הכתפיים ואת השריר שמעל החזה, יהיו לה ציצים

עומדים ויפים. זה שמרבית הבנות בארץ בקושי מזיזות את התחת מהספה למקרר (שלא לדבר על חדר

כושר) זה לא אומר שצרייך להיוולד פצצת מין ארגנטינאית כדי שיהיה לבחורה גוף כזה. לדעתי לא יזיקו

לה עוד כמה קילוגרמים.

פורסם

א.היא עברה הגדלת שדיים זה לא נראה טבעי בכלל.

ב.יה לה פרצוף שדורש בעיטה.

ג.נניח שהיאבאמת עברה הגדלת שדיים אז פתאום להשיג גוף כזה זה כבר לא כזה קשה איי?

חחחח צודק..... בעיקר בנוגע לפרצוף שדורש בעיטה....

פורסם

לפי הכותרת היא 170...

ואני לא מאמין שאתה באמת מתלונן :)

האווטר הקודם שלך היה יותר יפה לדעתי (-:

פורסם

אתה טוען שאולי הגיע הזמן לאווטר חדש?

והקודם (אווטר) הלך כי החלטתי שתמונות כאלה מקומן באיזה תיקיה מוסתרת היטב (אך נגישה בקלות :) ) ולא בפורום המקצועי והמכובד שלנו.

פורסם

בוינה אתם עושים צחוק תראו איזה שווה היא זה הכל מקנאות!

דרך אגב היה לי אתמול חצי זיון איתה....

אני רציתי היא לא :'(

פורסם

עם גוף של אישה ופנים של ילדה - נשמע לי קצת גובל בפדופיליה לרצות של אחת כזאת תעשה

למישהו טובה. אולי אני מגזימה אבל בכל זאת, רק המחשבה מביאה רגשי אשמה...

בקשר לחזה, אני לא חושבת שבגיל הזה מותר לעשות הגדלה ללא הסכמת הורים (ולא רק בארץ).

עם החזייה המתאימה וכמה adjustments אפשר להשיג לוק כזה בלי בעיות. היה לי בגד ים ג'ינס

שמחזיק הכל יופי וחברה שלי אמרה לי כשהלכנו לים "את יודעת, כולם מסתכלים עלייך!" ואני לא

קולטת ושואלת "למה יש לי משהו ירוק בין השיניים?" והיא אומרת שכולם חושבים שעשיתי הגדלה.

המראה יכול להטעות...

שד אחרי הגדלה מקבל מעין "פס" מתחת לחזה העליון אלא אם אלו שתלים אנטומיים שבאים בצורת

טיפה חצויה ולא חצי כדור. אם עושים כושר ואוכלים נכון זאת לא בעיה לקבל כזה גוף. גם אם אין לה

חזה ענק והיא עושה תרגילים שמחזקים את שרירי הכתפיים ואת השריר שמעל החזה, יהיו לה ציצים

עומדים ויפים. זה שמרבית הבנות בארץ בקושי מזיזות את התחת מהספה למקרר (שלא לדבר על חדר

כושר) זה לא אומר שצרייך להיוולד פצצת מין ארגנטינאית כדי שיהיה לבחורה גוף כזה. לדעתי לא יזיקו

לה עוד כמה קילוגרמים.

אני רואה שחקרת טוב טוב את העניין , זה נראה כאילו את ממש רוצה איזה ניתוחון קטן...

פורסם

חח לך תעשה ביד שלא תאנוס מישהי בטעות

מה ההתלהבות אז יש לה שדיים ענקיים למידות שלה, אם אני עושה סיבוב בת"א אני רואה בנות שנראות פי 10 יותר טוב ממנהף לא צריך להתלהב מכל שד קטן וחמוד.

פורסם

האמת שיש מנתחיי חזה שעושים את החריץ בבית השחי ואז קשה מאד לדעת

וטומי, היא אצלי הערב!!!! ;)

פורסם

הדבר היחיד שיש לי להגיד לכם זה שאתם פשוט חרמנים.

המלצה שלי: תצאו יותר....אולי במקרה תפגשו מישהי "שווה" כמוה

אני נוטה להסכים שהיא נראית טוב אבל לא צריך להיסחף...היא באמת נראית כמו סוג הבנות שבלי איפור נראות מכוערות כמו הלילה ::)

לא יודע מה איתכם אבל אני בעד יופי טבעי 8)

פורסם

באנה.. כמה ילדים חרמנים יש פה זה לא יאומן..... :o

תפסיקו לשבת מול המחשב ולהסתכל על תמונות שלה, תצאו קצת מחוץ לחדר ותראו שהמצב בארץ לא כל כך רע, ולא חסרות בנות שנראות טוב...

הקטע היפה שאתה יכול לעשות משהו עם הבחורות האלה, לא רק להסתכל על תמונה שלהם באנטרנט (או בטלויזיה, משחקות גרוע)

פורסם

אני רואה שחקרת טוב טוב את העניין , זה נראה כאילו את ממש רוצה איזה ניתוחון קטן...

ממש לא, אני אוהבת את הציצים שלי כמו שהם (Weeeeeeeeeeeeee!!!) ועוד לא היו לי

תלונות, רק שיבוחים. צרייך רק שיזוף topless קטן וזה יהיה מושלם...

אני חוקרת הרבה עניינים מסקרנות טבעית, גם אם זה אומר לראות ערוץ המדע ב-3 בבוקר.

ובורטון, לא בגלל הצלקת נוצר הפס אלא בגלל הקימור שנוצר בגלל הנפח של השתל.

פורסם

באנה.. כמה ילדים חרמנים יש פה זה לא יאומן..... :o

תפסיקו לשבת מול המחשב ולהסתכל על תמונות שלה, תצאו קצת מחוץ לחדר ותראו שהמצב בארץ לא כל כך רע, ולא חסרות בנות שנראות טוב...

הקטע היפה שאתה יכול לעשות משהו עם הבחורות האלה, לא רק להסתכל על תמונה שלהם באנטרנט (או בטלויזיה, משחקות גרוע)

זה לא שייך. אנחנו יוצאים החוצה ונכון יש מלא בנות שוות אבל זה לא סותר את העובדה שהיא שווה

ומרימון תודה השכלתי.. :)

פורסם

com צודק או שפשוט חלק פה מפחדים לצאת מהחדר ולמצוא בחורה כי הם פשוט מפחדים מדחיה... ;D

פורסם

לא יודע מה אתם מתלהבים ממנה,לדעתי היא סתם כוסית רגילה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים