פורסם 2004 ביוני 921 שנים תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה?פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל!http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htmסתם מעניין אם רק אני חושב ככה.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אבל רואים שהיא מאוד צעירה וזה חיסרון ענק WTF?! .......she's my f*** age :-* מה זה קשור? ד"א-לפותח הת'רד-טוב שנזכרת..... מוטב מאוחר מלעולם לא....
פורסם 2004 ביוני 921 שנים היא נראית טוב מאוד...אבל כאילו ... לא יודע... בגלל שהיא מפורסמת אז עושים מזה סיפור.כי בתחלס יחסית ל"כוסיות" היא נראית ממוצע ומעלה.אבל לא חסר בנות בכל מקום בעולםשנראות הרבה יותר טוב ממנה , אך הם פשוט לא מפורסמות..היתה לי מישהי בשכבה שגם אם היא היתה לובשת בקיני כזה , והיא היתה מפ וסרמת בכל העולםהיתה לכם את אותה התגובה..
פורסם 2004 ביוני 921 שנים היא ללא ספק פצצהוהיא בגיל שלי אז מה אכפת לי...אבל מה שלא רואים בתמונה זה שהיא מטר וחצי(!!)
פורסם 2004 ביוני 921 שנים א.היא עברה הגדלת שדיים זה לא נראה טבעי בכלל.ב.יה לה פרצוף שדורש בעיטה.ג.נניח שהיאבאמת עברה הגדלת שדיים אז פתאום להשיג גוף כזה זה כבר לא כזה קשה איי?
פורסם 2004 ביוני 921 שנים שום הגדלה!הכל טבעי......תשמעו ראיתי פעם (לא זוכר איפה) תמונה שלה בלי איפור יעני וחוץ משדיים היא לא כזאת שווה....לא מסריחה אבל גם לא שווה....
פורסם 2004 ביוני 921 שנים לפי הכותרת היא 170... ואני לא מאמין שאתה באמת מתלונן חס וחלילה להתלונן... במקרה הזה אני מוכן להסתפק במועט ואכן 170.....כנראה שהיא באמת גדלה...
פורסם 2004 ביוני 921 שנים 17 זה לא קטנהגם אני בן 17 ואין לי שום התנגדותאם את קוראת את זה אז תבואי אליי היום בערב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.