עבור לתוכן

מחשב נייח עוצמתי ושקט לתכנות, תקציב 7500?

Featured Replies

פורסם

היי אשמח לעזרה להרכבת מחשב.

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

- התקציב כ7500, מתאפשר חריגה.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

- תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

- לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

- לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

-מאוד חשוב, קריטי.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

- לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

- לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

- לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)?

- כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)?

usb3.2/3.1 ומספר מסכים במקביל! לפחות 3.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?

מאוד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

רוצה SSD מסוג M.2 500GB מחברה אמינה, במקביל קשיח 7200rpm לאחסון.

קריטי שיהיה חיבור של מספר מסכים במקביל.

שיהיה שקט כפי שכבר ציינתי

לוח אם מקצועי שיאפשר שדרוגים אפשריים. עדיף עם כרטיס רשת אלחוטית מובנית.

מערכת קירור ומארז מקצועיים שיאפשרו קירור מקסימלי וניקוי הפילטרים בתדירות.

תודה! רבה!

פורסם
  • מחבר

מישהו משהו?

תודה

פורסם

זה זמו ממש גרוע לקנות מחשב, האם אתה ממש לחוץ על קנייה? יוצאים עוד פחות מחודש מעבדים חדשים ואם מעניין אותך אז ממש בימים אלו יוצאים גם כרטיסי מסך חדשים.

פורסם

אני מנחש מהשם שאתה סטודנט?

אז קבל טיפ ממישהו שכבר עובד איזה 20 שנה...

במקום העבודה הנוכחי אני עובד על macbook pro 2017. אני כותב ב-java ו-python ועובד עם intellij, pycharm, מיליון טאבים פתוחים ומרים מכונות וירטואליות כשצריך בלי לסבול.

אם ההנחה שלי נכונה ואתה באמת סטודנט, הסיכוי שאיזשהו פרוייקט שתעבוד עליו במהלך התואר מתקרב לעשירית בגודל/כובד של מה שרץ אצלי שואף לאפס. אתה יכול בכיף לקחת מחשב בחצי מחיר שיעשה את מה שאתה צריך. ולגבי מסכים... שלושה? באמת? כל כך לא פרקטי (והיו לי 3 מסכים של 27 אינץ׳). אם כבר, קח אחד ultrawide... כמובן שאם כבר יש לך מסכים, זה משהו אחר.

פורסם

@captaincaveman מסכים לגמרי 😀

אבל אישית יש לי דחייה ממחשבים dual core, מאז שניסיתי לקמפל את דוטנט על אחד (~170 פרוייקטים של VS...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים