פורסם 2020 בספטמבר 15 שנים כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשניתלכתבה
פורסם 2020 בספטמבר 35 שנים מחבר הרבה תלוי במשחק עצמו. התקנת משחק בכונן SSD משפיעה על טעינה של מפות או שלבים בראש ובראשונה, ויש כותרים שיפעלו היטב בצורה דומה גם על כונן SSD בסיסי מאוד וגם על הכונן המשוכלל ביותר, בעוד שמשחקים אחרים מתבססים על טעינה של אלמנטים גדולים מאוד מהאחסון הבלתי נדיף בכל פעם מחדש ולכן באמת יפעלו טוב יותר (מהר יותר) עם כוננים מהירים ומתקדמים כמו זה שבכתבה.
פורסם 2020 בספטמבר 205 שנים במשחקים לא רק שאין הבדל בין NVME PCI-3 ל PCI-4 אלא בקושי יש הבדל בין SATA SSD לבין כל NVME תראה כאן: אם כבר אתה קונה כונן חדש, הייתי ממליץ לקנות כונן איכותי של NVME PCI-3, כמו SAMSUNG EVO PLUS 970 , הדור האחרון של NVME PCI4 זה בזבוז כסף טהור.
פורסם 2020 באוקטובר 215 שנים ציטוט של --Shadow-- במשחקים לא רק שאין הבדל בין NVME PCI-3 ל PCI-4 אלא בקושי יש הבדל בין SATA SSD לבין כל NVME תראה כאן: אם כבר אתה קונה כונן חדש, הייתי ממליץ לקנות כונן איכותי של NVME PCI-3, כמו Samsung EVO PLUS 970 , הדור האחרון של NVMe PCI4 זה בזבוז כסף טהור. אם מדובר בעריכת וידאו ב4K בפרימייר וכו, יהיו הבדלים ממשיים ?
פורסם 2020 באוקטובר 225 שנים ציטוט של captaincaveman תודה התכוונתי אם יש הבדל בן gen3 לgen4 בתוכנות עריכת וידאו. נערך 2020 באוקטובר 225 שנים על-ידי sniper434
פורסם 2020 באוקטובר 225 שנים ההפרש במהירות בין SSD ל-NVME gen3 הרבה יותר גדול מההפרש בין gen3 ל-gen4. אני מניח שאפשר להסיק מזה משהו לגבי ההבדל בינהם. אנסה למצוא השוואה ספציפית בין gen3 ל-gen4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.