פורסם 2020 ביולי 125 שנים משדר ה-Ubisoft Forward יתקיים בשעות הערב המאוחרות - ובינתיים תוכלו ליהנות מהנחות טובות והדלפות עסיסיות בתור הכנהלכתבה
פורסם 2020 ביולי 125 שנים החיבור אליםה לא עובד, פשוט מדהים אותי לגלות שלא משנה כמה החברה גדולה ויודעים שהולך להיות כמות אנשים מטורפת שמנסה להתחבר, הם לא ינסו לחזק את השרתים שלהם מספיק...
פורסם 2020 ביולי 135 שנים ציטוט של gabiuzan החיבור אליםה לא עובד, פשוט מדהים אותי לגלות שלא משנה כמה החברה גדולה ויודעים שהולך להיות כמות אנשים מטורפת שמנסה להתחבר, הם לא ינסו לחזק את השרתים שלהם מספיק...
פורסם 2020 ביולי 135 שנים ציטוט של 77gamer לא הצלחתי בכלל להתחבר זה לא משנה כפי שאתה יכול לראות בהודעה הקודמת שלי פה בדיון את הציוץ מהתמיכה של Ubisoft ככה שכולם מקבלים גם אם לא הצלחת להתחבר. בדיוק לפני כמה דקות בדקתי וקיבלתי את המשחק לספריית המשחקים בUplay יצאה כתבה נוספת באתר שמסבירה איך לקבל את המשחק זמן לפעול: בואו לקבל את המשחק Watch_Dogs 2 ובונוסים נוספים ללא עלות - 13/07/2020 נערך 2020 ביולי 135 שנים על-ידי RoronoaZoro
פורסם 2020 ביולי 155 שנים ידידי, הגשתי בקשה עוד לפני שכתבת את ההודעה הזו ועד עכשיו לא קיבלתי כלום לספריה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.