עבור לתוכן

הודעות מוזרות בזמן הגלישה

Featured Replies

פורסם

כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP

פורסם

1 - תתקין Firewall

2 - תוריד תוכנת אנטי ספייוור(Anti Spyware) כגון SpySweeper ותריץ אותה.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הפייר וול המובנה של אקס פי

פורסם

תבטל את שירות המסנג'ר של מיקרוסופט..

מקש ימני על "המחשב שלי"

ניהול

שירותים ואפליקציות

שירותים

חפש שם את המסנג'ר ותבטל אותו

פורסם

הפיירוול המובנה של הוינדוס (אלא אם יש לך כבר את הSP2 לXP...) הוא לא ממש רציני ולא מגן עליך כזה טוב. מומלץ מאוד להתקין פיירוול טוב, לא חסרים תוכנות פיירוול, אפילו חינמיות למשל הגירסא החינמית של Zone Alarm ויש עוד לא חסר.

בכול מקרה יכול באמת להיות שזה איזשהו Spyware או Adware אז כדאי לך באמת להוריד (ואלו גם תוכנות שטוב שיהיו ב"בבית"... ;D) את

Ad Aware וגם את Spy Bot Search and Destroy , שניהן תוכנות מומלצות מאוד והן בחינם - Spy Bot היא בחינם לגמרי, וה Ad-Aware הרגילה (לא Professional או Plus) היא בגירסא חינם, שבה הכיסוי הוא לא אקטיבי (אין לך Agent ב Systray שמגן עליך כול הזמן מפני Adware) אלא פסיבי (אתה חייב להפעיל את התוכנה ולסרוק ידנית) ואם אתה קונה את הגירסא המלאה הרגילה אז יש גם הגנה אקטיבית. אני לא יודע מה ההבדל בין הגירסא הרגילה לבין ה-Plus לבין הProfessional ככה שאני לא יודע אם שווה לשלם עליהן... בכול מקרה תוריד את התוכנות החינמיות, מומלץ את שתיהן לכיסוי מלא של המחשב שלך (משלימים את ההגנה שמספקים האנטי וירוס והפיירוול) ותריץ סריקה, תחזור אלינו עם תוצאות.

טוב, אז יש לך הרבה מה להוריד ולהתקין... ;D בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

לא יודע לא מצאתי שם את זה , אין מסנגר של מיקרוסופט שם .

וסבבה אני אסתדר עם כל השאר , המחשב עבר סריקה ולא התגלו תקלות

פורסם

לא יודע לא מצאתי שם את זה , אין מסנגר של מיקרוסופט שם  .

וסבבה אני אסתדר עם כל השאר , המחשב עבר סריקה ולא התגלו תקלות

מן הסתם.....

המסנג'ר ש-Dark Daemon דיבר עליו זה "שירות" בחלונות.

מייקרוסופט ממשיכים לטעון שזה feature ולא באג, ולא מסירים את זה.

תעקוב אחרי ההוראות שהוא הביא לך וזה יפסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים