פורסם 2020 באפריל 275 שנים שלום רב, 1. תקציב: 2000 ש"ח ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מטרת המחשב: מחשב NAS. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בדיסקים. 5. מחשב צריך להיות שקט. 6. מארז ולוח ITX. 7. אין צורך במע' הפעלה. 8. צריך שהמחשב יתמוך ב iommu. תודה מראש,
פורסם 2020 באפריל 275 שנים מחבר כי מוצרים כמו Synology ו QNAP מאוד חלשים מול שרת שאתה בונה. מה גם שאני בונה שרת עם יכולות שלא בטוח שיבדו בצורה תקינה וחלקה ב Synology
פורסם 2020 באפריל 275 שנים מחבר לא רוצה nas מובנה, רוצה לבנות אחד. רשמתי בתגובה הראשית מה בדיוק אני צריך. מארז itx, זכרון 16 גיגה, מעבד (לא סגור על זה, amd / intel), לוח בהתאם למעבד, רשמתי שלא צריך דיסקים. בקיצור: לוח מעבד זכרונות ספק כוח מודולרי מארז
פורסם 2020 באפריל 275 שנים כשאמרתי דרישות, התכוונתי לשאול אילו פעולות הוא אמור לבצע כדי לנסות לקבל עדות לסוג חומרה המתאימה
פורסם 2020 באפריל 275 שנים מחבר ציטוט של furyanaor כשאמרתי דרישות, התכוונתי לשאול אילו פעולות הוא אמור לבצע כדי לנסות לקבל עדות לסוג חומרה המתאימה הולך להיות עליו vpn, שרת קבצים, גיבויים, מכונות וירטואליות.
פורסם 2020 באפריל 285 שנים נשמע שחוץ מזיכרון RAM גדול אין שום דרישות מיוחדות... השאלה האם 16G מספיק לך שם או שצריך 32 ואפילו צפונה ? יש ציפיות מיוחדות מהמארז? קטן\שקט ? אגב מה זה בדיוק תמיכה ב-iommu? נערך 2020 באפריל 285 שנים על-ידי furyanaor
פורסם 2020 באפריל 295 שנים בהנחה שמחפשים מארז מותאם ולא סתם קופסא בגודל מלא אז אין הרבה אפשרויות, יש את ה-Fractal Node 304 אם עדיין אפשר להשיג אותו ומשם קופצים למארזי NAS מקצועיים לדוגמה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR30169 לגבי iommu זה חלק מהתמיכה בוירטואליזציה, לדעתי זה נמצא בכל מעבד AMD עדכני, אצל אינטל זה נמצא כחלק של VT-d
פורסם 2020 באפריל 295 שנים מחבר גם אני חשבתי עלFractal Node 304 למרות שה Chenbro SR30169 מדהים. נערך 2020 באפריל 295 שנים על-ידי OzZzZz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.