עבור לתוכן

מחשב גיימינג ב-7K, יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויזות

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

7000 ש"ח, חריגה מועטה.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה.
אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר.
המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא, אין צורך.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

אין.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

חשוב מאד.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

לגבי גודל ומשקל - אין העדפה.

לגבי מראה ואורות - מעדיף שיהיה הכי פשוט וחסר מאפיינים שאפשר, ללא אורות או חלונות.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא צריך מערכת הפעלה או אופיס, כן דרושה הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא, אין העדפה. איזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)?

בימים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)?

כן, לגבי היציאות מכרטיס המסך - אני צריך שני HDMI ואחד DisplayPort (אני חושב שזה מה שאני צריך, שאלה למטה לגבי זה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?

לא כל כך, לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש לי עוד קצת שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור:

1) אני מתכנן לחבר את המחשב הזה ל-3 מסכים:

טלוויזיה חדשה, הולך לקנות (עבור משחקים וסרטים ברמת גרפיקה גבוהה) - LG OLED C9 - היא תומכת HMDI 2.1 ו-4K@120Hz.
טלוויזיה ישנה קיימת (רק עבור סרטים) - Philiips 40PFL 8605H/12 - הרזולוציה פה היא 1920x1080, יש כניסת HDMI 1.4.
מסך מחשב קיים (רק עבור עבודה משרדית) - Dell UltraSharp U2312HMt 23″ - הרזולוציה פה היא 1920x1080, יש כניסת DisplayPort (וגם DVI ו-VGA).

האם חיבור ככה (2 כבלים של HDMI, אחד למסך 4K ואחד למסך FHD ובנוסף עוד כבל DisplayPort למסך FHD) יעבוד היטב? איזה כרטיס מסך צריך בשביל זה? האם צפויות לי הפתעות לא נעימות?

בגדול התכנון הוא לא להשתמש במסכים במקביל (יהיו מחוברים ודולקים, אבל רק אחד בכל זמן נתון יציג סרט / משחק / תוכנות).

2) לגבי שקט פעולת המחשב - האם כדאי קירור נוזלי, האם זה שקט יותר באופן משמעותי? (ולא מסובך מדי / יעשה לי בעיות בהמשך)

תודה רבה לעונים!

פורסם

קח בחשבון שאין עדיין אף כרטיס מסך עם יציאת HDMI 2.1. כרגע רזולוציית 4k דרך hdmi מוגבלת ל-60hz לפחות עד שיצא הדור הבא של כרטיסי המסך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

קח בחשבון שאין עדיין אף כרטיס מסך עם יציאת HDMI 2.1. כרגע רזולוציית 4k דרך HDMI מוגבלת ל-60hz לפחות עד שיצא הדור הבא של כרטיסי המסך.

תודה רבה! אוקיי, קרוב לוודאי כדאי לי אז לאפשר שדרוג עתידי של הכרטיס מסך (ראיתי שמעריכים שסדרת 30x0 העתידית של nVidia תהיה כבר HDMI 2.1) כי הטלוויזיה הטובה מבין השתיים היא HDMI 2.1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים