עבור לתוכן

Group Policy win xp בעיה קשה!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא ....

בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם...

איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!!

אודה על עזרה מהירה!!

תודה מראש.

פורסם

הממ ....

אוקיי

start --> run --> mmc --> add/remove snapin --> add --> group policy --> finnish --> check the added line there

תן עליה לחיצה כפולה ואתה בפנים

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזה היה כזה פשוט :-[ ....ההגבלות רבות פה ...ואין run ואין task manger ואין דברים רבים :-\ איך אני מצליח בלי run ...

פורסם

לא באמצעים קונונציונליים

:\

פורסם

אולי תנסה ללכת לחיפוש ושם איכשהו להגיע לכונן...זאת די עצה נואשת כי נראה כאילו אין הרבה מה לעשות... :-\

פורסם

הכי טוב שתלך לאיזה חבר ותצרוב את המשתמש שיש לו בתיקייה Documents And Settings עדיף את תיקיית הAdministrator ואז תעתיק אותו למחשב שלך (לא דרך חלונות אלא דרך דוס או משהו כזה, אם יש לך NTFS אז זה קצת יותר מסובך..)

פורסם

תנסה לעשות על הדסקטופ קיצור דרך ל-C

זה עובד ב-Win98

פורסם

א. לנסות כמו שהציעו את הSYSTEM RESTORE (רוב הסיכויים שזה יעזור, השאלה היא אם אתה בכלל יכול לגשת לכלי הזה)

ב. ליצור USER חדש ADMIN ודרכו לשנות את הדברים חזרה (אם החוקים הם לפי סוגי משתמשים אז תנסה גם את הPOWER-USER אם הADMIN לא עובד)

ג. יכול להיות שבSAFE-MODE זה לא יעלה את ההגבלות

ד. חפש באתר של מיקרוספוט אם יש "דלת אחורית" למצבים מביכים כאלו

ה. תעשה תיקון למערכת ההפעלה (דרך CD ההתקנה של XP)

ו. תתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ללא פירמוט אלא רק ההתקנה של מערכת הפעלה - כול התוכניות והקבצים שלך לא ישתנו)

ז. פרמט ותתקין מחדש

ח. תלמד לחיות בלי C!

זה כול ההצעות שאני יכול לתת לך והם מסודרות מההצעה השפויה ביותר ל"פחות רצויה" (נקרא לזה ככה)....

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם !

הבעיה קשה יותר, זה image חשוב שאמור להיכנס לעוד מחשבים ...כלומר זה לא רק המערכת הפעלה....

safe mode לא עוזר לי כאן כי ההגבלות חלות גם שם.. לצערי .

אין לי system retore כי יש לי כרטיס radix ולא היה אמור לקרות מצב כזה ...בקיצור אם יש עוד עצות אני יותר מאשמח לקבל אותם ...

תודה מראש.

פורסם

חשבתי דווקא על רעיון שווה לנסות

הרי את הGroup Policy שלך אתה יכול לשנות מרחוק שזה אומר להיכנס דרך מחשב אחר לGroup Policy ולהתחבר לGroup Policy של המחשב שלך כמובן עם השם משתמש\סיסמא של המחשב שלך.

ואז צריכה להיות לך גישה מלאה לGroup Policy שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים