פורסם 2004 ביוני 321 שנים לדעתי כל האמצעי אכיפה האלה בסופו של דבר רק גורמים ליותר תאונות.למה?כי הנהג מפחד.הוא מפחד מהמשטרה.הוא לא מפחד מהמהירות.ומפני שהוא מפחד מהשוטרים הוא יותר מחפש את הניידות בזמן שהוא נוהג, במקום לשים לב לתנועה שמסביבו כמו שצריך.אם לא הייתי חושש מהמשטרה הייתי נוהג טוב יותר.אתם אומרים לנהוג לאט יותר ובהתאם לחוק?לא מסוגל.שלא תבינו לא נכון, אני לא מתפרע ונוסע הכי מהר שאני יכול, בד"כ אני אהיה בסביבות ה-120 על הכביש המהיר.אבל 80-90 ברוב הכבישים בארץ זה פשוט איטי מדי!!
פורסם 2004 ביוני 321 שנים אם לא הייתי חושש מהמשטרה הייתי נוהג טוב יותר.אתם אומרים לנהוג לאט יותר ובהתאם לחוק?לא מסוגל.מה זה השטויות האלה ? למה בדיוק אתה לא מסוגל ?אולי פשוט תסע כמו שצריך ולא תצטרך "לפחד" או "לחפש" את המשטרה.
פורסם 2004 ביוני 321 שנים עם כל הכבוד זה אישהמה הקשר אישה?!?!?ואם הייתי אומר לך שאח שלי חטף אז זה היה בסדר?!?!עם כל הכבוד הוצאת עכשיו שטויות מהפה
פורסם 2004 ביוני 321 שנים מחבר רוב הנשים פשוט לא מודעות לדברים האילוזה עובדה.תשאל את אמא שלך מאיזה מהירות המצלמה מתחילה לצלם היא לא תדע
פורסם 2004 ביוני 321 שנים מה זה השטויות האלה ? למה בדיוק אתה לא מסוגל ?אולי פשוט תסע כמו שצריך ולא תצטרך "לפחד" או "לחפש" את המשטרה.נסיעה איטית פשוט מעצבנת אותי, בדיוק כמו להיות תקוע בפקק.אני מתכוון אם הכביש כמובן פתוח, אין הרבה תנועה, והדבר היחידי שגורם לי לסוע לאט זה החוק (והחשש להיתפס).צרכים לעלות את הגבלת המהירות.
פורסם 2004 ביוני 321 שנים ביודום צודק תיראה איך בכל הארצות המפותחות יש מסלולים שמותר ליסוע בהם 200 ולפעמים בלי הגבלהכשהכבישים בארץ יהיו ברמת התחזוקה של אירופה ושהנהגים בארץ ינהגו כמו בארה"ב נוכל להגדיל את מהירות הנסיעהולדארק מן זה שטויות מה שאתה אומרמה אתה מינה צמח עושה סקרים על מה בנות יודעות ומה לא?
פורסם 2004 ביוני 321 שנים מחבר תשאל אותהבכל זאת אני לא מדמין את הממשלה הדפוקה בונה כבישים מבטון (פעם אחת ולתמיד)אלה אספלט סוג ז שכל שנה מחדשים אותו
פורסם 2004 ביוני 321 שנים כל אחד דואד לקדנציה שלוכלומר נניח עומדת בפני שר התשתיות שתי אופציות1. לבנות 4 כבישים מאספלט2. לבנות 2 כבישים מבטוןלך תסביר לאזרח הפשוט שלתווך ארוך זה ישתלם לו וזה בנתיים והאזרח עומד בפקקיםשר התשתיות אומר לעצמו אני רוצה פופולריות וישבחרו בי אז אני לא יעשה דברים שטובים לטווח הארוך כי מישו אחר בכלל עלול להיבחר במקומי לסיים את הפרוייקט ולקבל את הקרדיט על עצמו
פורסם 2004 ביוני 321 שנים ביודום צודק תיראה איך בכל הארצות המפותחות יש מסלולים שמותר ליסוע בהם 200 ולפעמים בלי הגבלהכשהכבישים בארץ יהיו ברמת התחזוקה של אירופה ושהנהגים בארץ ינהגו כמו בארה"ב נוכל להגדיל את מהירות הנסיעהאבל עד אז תנהג כמו שצריך על הכבישים המחורבנים שלנו. זה מה יש
פורסם 2004 ביוני 321 שנים מחבר לא כל הכבישים בארץ הם חרא יש וישאני חושב שזה יהיה חכם מאוד להעלות את המהירותהרי בינינו מי באמת נוסע 90 בכביש שמותר 90?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.