עבור לתוכן

יום אבל ההרד דיסק מת

Featured Replies

פורסם

חחחחחחח

אני מקווה שזה יעבוד

בשבילכם!

• תגובות 35
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה לא יעבוד תכניס למיקרו(מה יש להפסיד?)

פורסם

אם זה לא יעבוד תכניס למיקרו(מה יש להפסיד?)

חחח אית המיקרו...

רגע האמת אני הולך להוציא את ההארד דיסקים מהמקפיא

אם לא עובד אני מנפץ אותם על הקיר!!נמאס לי

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל להארדיסקים יש תקופות שבהם פתאום מתים הארדיסקים בכמויות...

לי מת לפני כמה ימים, יש פה עוד אחד שאמר שלא מזמן לחבר שלו מת אחד, לך מת הארדיסק...

זה לא צחוק... אני אומר לכם קונספירציה...

גם בהארדיסק הקודם שלי שנהרס, היו לי עוד איזה 4 חברים שנהרסו להם הכוננים באותו שבוע !

משהו מסריח פה, וזה לא הספק שלי שעולה באש...

פורסם

אם יש עליו מידע חשוב אז יש חברות שמתמחות בדברים כאלה והם מסוגלים להציל את המידע מהארד דיסק שהיה נוכח בשריפה שיטפון וכדומה

פורסם

לי נהרס פעם 60 גיגה שהיה בוא מידע שלי שחטפתי התקף לב כשזה קרה לא ידעתי מה לעשות אז קיבלתי מספר כזה של חברה שמצילה מידע היא מפרקת את הדיסקים עצמם שבוואקום מעבירה להארד דיסק אחר ומוציאה את המידע

הם רצו רק על בדיקה 200 שקל ועוד כמה מאות דולרים אם אפשר להציל את המידע

עזבתי את זה וחיכית שנה לפנדה שיחליפו לי תהארד דיסק

פורסם

נו, עובד ? אל תשיאר את זה יותר מדי אחרת אתה תהרוס אותו.. יהיה בפנים קרח חחח

פורסם

חחחחחחחחחחח

כעיקרון זה לא נראה לי קשה להציל מידע

אתה פשוט צריך את הכונן הישן

ועוד אחד חדש

ואתה מחליף "תדיסק"

פורסם

אולי כל ההארד דיסקים לא מתים. אולי הם פשוט מתאבדים... ::)

אההה ו... אם המקפיא והמיקרו לא עבד...

...נסה את הבלנדר. 8)

פורסם

חחח וואלה האחריות לא עבדה ניגמרה לפני חודש וחצי :-\

והוא גמור מאה אחוז אני מחבר אותו ורשום שאין הרד דיסק... טוב נו אולי באמת אם אני יבוא למפגש כי עדיין אף פעם לא הייתי במפגשים

אפילו שאני רשום פה כבר כמה שנים נראה לי שנתיים... בנתיים אני לא נובע בו אני ישמור אותו

פורסם

איך אתה בכלל יכל להיות בטוח שזה ההרדיסק נסה לחבר אחד אחר שכן עובד ולראות שהכל תקין אולי הוא לא האשם.

בנוגע לתקלות הרדיסיקים בתקופה מסוימת זאת תופעה מאוד ידוע שמתרחשת כאשר יש סופות קרינה בעקבות התפרצויות שמתרחשות על פני השמש שלנו או כאשר גשם של חוקי מרפי יורד על מדינה קטנה ושמה ישראל.

פורסם

מממ התפרצות מהשמש לא כ"כ יכולה לפגוע בישראל וזאת מכיוון שהשדה המגנטי

של כדור הארץ "מושך" את כל ההתפרצות לקטבים, ולכן גם יש את הזוהר הצפוני ARORA ..

פעם הייתה התפרצות ממש גדולה וחצי מקנדה אם לא כולה נשארה בלי חשמל , זה גם דפק מלא לויינים..

עכשיו קנדה היא בצפון, כשתהיה התפרצות גדולה מספיק שתוכל להגיע קרוב לקו המשווה (איפה שאנחנו נמצאים פחות או יותר)

לא יהיה קנדה ... חחחח. או עכשיו ברצינות לא תוכל להיות התפרצות גדולה וחזקה כ"כ עד שתתחמק מהקטבים בלי שכל העולם יידע.

אתה צריך לראות יותר דיסקוורי ולא ללכת לשירותים באמצע, ככה תהיה חכם ;)

וד"א מי כבר ניסה את הארדיסק שלו ?? זה עובד ואני בטוח, אין לכם מה להפסיד. זה קורה בגלל הבדלי לחץ וטמפ' והמחט שיצא חוזרת איכשהו למקום..

םשוט תנסו להכניס את ההארדיסק ל5 דקות ואז להפעיל אותו.. זהו !

פורסם

מה קרה לך, אני הייתי שמח, עכשיו תוכל לקנות משהו יותר רציני ולעשות אפגרייד מכובד. אני קניתי לא מזמן WD 120 8M והחלטתי שזו הזדמנות מצויינת להתקין הכל מחדש. אז חיברתי אותו כמסטר הכנסתי XP, חיברתי את הישן כסלייב והתחלתי להעתיק ולסנן ולהתקין מחדש כל מיני דברים. לקח לי איזה יומיים. ניתקתי את הישן סגרתי הכל איתחלתי את המחשב ובום הלך הדיסק החדש. מה תגיד? מזל שקניתי במקום רציני, החליפו לי מייד והופ עוד יומיים הלכו. אז תמיד יכול להיות יותר גרוע. אם יש לך כסף לך על ה 120 כי מחר תקנה צורב DVD ואלי תתחבר לאריות ואז תשמח על זה. האמת שהיום כבר ממש מגרה ללכת על ה 160 אבל אם 20 הספיק לך אז 80 נראית קפיצה ממש מצוינת. לדעתי, הכי חשוב 3 שנים אחריות.

פורסם

אני קונה:

AMD ATHLON XP2500+ BARTON

SLK900A

ARTIC SILVER 5

ZALMAN MEMORY COOLIKNG

WD 160GB 8MB או שאולי כדי 120גיגה?? מה אתם אומרים? ההבדל 50ש"ח :-X

פורסם

קח160GB...:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים