עבור לתוכן

יום אבל ההרד דיסק מת

Featured Replies

פורסם

היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה...

אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק

אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11  :'(  :'(  :'(

דרך אגב הוא היה  MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים  :-X

• תגובות 35
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

what's your point?

היום מת הג'וק החביב עליי

פורסם

אז מה אתם מציעים לי לקנות??

WD80GB 8MB או ששוה כבר WD120GB 8MB

פורסם

למשתמש הביתי מספיק 80 גיגה

120 זה עם אתה יותר רציני

למרות שלי מספיק 80

פורסם

WD120GB 8MB

תשקיע עוד טיפה תקבל עוד דיי הרבה מקום..

פורסם

ההפרש הוא איזה 80 שקל אז קח את ה120 גיגה אבל זה כבר לא שייך לפורום הלוויות

פורסם

WD די מרעישים וזה עלול להפריע לך, אני ממליץ לך ללכת על MAXTOR גם שקטים וגם אמינים.

פורסם

תגיד עכישיו מת לי הרד דיסק אני חוזר הביתה אחרי אימון ורציתי לשבת לשחק אבל במקום זה 1 בדקתי מה קורה איתו והגעתי למסקנה הזאת!!

והוא שירת אותו 3 שנים בלי סקטור פגום אחד וזה מוזר שהוא מת ככה פתאום!! אז אני עצוב ומעוצן בו זמנית אז מה הבעיה שלך בכלל אם אל מתרים

לך אל תענה לי בכלל!!! ::)

פורסם

WD די מרעישים וזה עלול להפריע לך, אני ממליץ לך ללכת על MAXTOR גם שקטים וגם אמינים.

יש לי SF1 הוא מרעיש אז רעש לא ממש מפריע לי והיה לי כבר דלתא אז בכלל זה לא מפריע לי :P

פורסם

אל תתעצבן קח הכל בהומור :-*

פורסם

אז תיקח את מה שיש בחנות הכי קרובה אליך.... באמת שאין הבדל מאחר והחברות הגדולות (WD, מקסטור וסמסונג) מבוססות היטב בארץ ולא קשה לנצל אחריות וכולן בנוסף מציעות את אותה האמינות ורמת הביצועים

פורסם

למשתמש הביתי מספיק 80 גיגה

120 זה עם אתה יותר רציני

למרות שלי מספיק 80

lol 4 me is keep the gigs comeing

גם אם היה לי טרה בייט היתי ממלא אותו בלי בעיות

ד"א למי שמת הארד-דיסק , זה לא אבוד עדיין תנסה להפעיל אותו שוב ...אם עדיין הוא לא עובד תן לו כמה מכות מתונות ואז תראה אם הוא עובד (אצלי זה הצליח ! ;D)

וזה רק 20 גי'גה זה כלום היום הלכו לי מלא ארד-דיסקים יותר גדולים מזה

פורסם

Tommy חביבי, אם לא תצליח לסחוט משהו על האחריות מהחנות, אז אתה מוזמן להביא אותו למפגש הפורום

הבא ואנו נערוך לו קבורה מכובדת בעציץ על הגג של עזריאלי. יהיה זכרו ברוך.

פורסם

תקח את ההארדיסק, תכניס אותו לשקית ניילון, ותכניס למקפיא ל5 -10 דקות.

תוציא אותו (שלא יהיה מאוד לח !!) ותחבר למחשב והופלהה הוא עובד !!

אני לא צוחק איתך או עליך, זאת לא בדיחה וזה כבר עבד אצלי כמה פעמים ואני לא מאמין שזה צירוף מקרים.

מקסימום אם לא יעבוד אתה לא תפסיד שום-דבר !!

ד"א עשיתי את זה פעם אחרונה שלשום אצל חבר שלי שיש לו אחד עם 40 GB כמו שלך

פורסם

לי יש 2 הארד דיסקים דפוקים שאני מת להתקין עליהם לינוקס

אחד 30 גיגה חדש של WD והשני 20 גיגה של Seagate הכנסתי אותם הרגע למקפיא נראה מה קורה

נקווה לטוב:) תנסה גם אתה אין מה להפסיד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים