פורסם 2004 ביוני 121 שנים אהלן,שאני מקבל אימייל, אז לא כתוב את הכתובת של השולח, אלא שם מסויים כמו "Lamir Systems" (סתם דוגמא)אז רציתי לדעת איך לעשות כזה שם לאימייל שלי - שאני אשלח לאנשים אימייל הם ייראו את השם שלי, ולא את כתובת האימייל שלי .. ?תודה רבה על כל עזרה,תום.
פורסם 2004 ביוני 121 שנים באופן כללי אתה צריך בתוכנה של הדואר לשנות את ה name או במילים אחרות שםואז זה מה שיראואבל אתה לא צודק במאה אחוז,עדיין אפשר לראות תכתובת של השולח אם מסתכלים במקום הנכון..
פורסם 2004 ביוני 221 שנים מחבר האימייל שלי זה ב"וואלה", האם גם שם אפשר לשנות את זה כך שייראו שם מסויים ולא כתובת..?הקטע הוא קטע עסקי לאבא שלי, הוא רוצה שייראו את שם החברה ולא את הכתובת שלו... תודה תום.
פורסם 2004 ביוני 221 שנים 1. תמיד אפשר יהיה לראות גם את הכתובת אימייל, סתם להבהרה 2. אני לא חושב שוואלה זה רעיון כל כך טוב בשביל אימייל לעסקים נסה משהו כמו fastmail.fm 3. הסתכלתי עכשיו, יש לי שם חשבון ישן, לא מצאתי את האפשרות. אולי בהרשמה יש.
פורסם 2004 ביוני 221 שנים ron26 צודק.. נגיד באווטלוק אקספרס אתה נכנס לאפשרויות של החשבון שלך ושם אתה שם את השם שלך בname נגיד Tom3barואז שתשלח לי אי מייל אני יראה ב from את השם שלך ולא את הכתובת שלך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.