פורסם 2004 במאי 3121 שנים היירק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה-cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון"..מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר אם במיקרוסופט לא יודעים, אני לא מאמין שמישהו פה ייתן לך פתרון...יש הרבה דברים שמיקרוסופט לא מטפלת בהם ושנפתרו ע"י אנשים אחרים.Damn Capitalists!
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר כן! ניסיתי איזה 100 פעם אבל זה פשוט לא זה.. כל העדכונים הקריטיים והחשובים מותקנים אצלי.אני פשוט לא יודע איך לפתור את זה.. גם באינטרנט לא מצאתי ממש (כמו שאמרתי).הדבר הזה גם פוגע בתוכנות שרצות על המחשב...למישהו יש רעיון?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים לא עולה לי משהו בראש בחיים לא נתקלתי בבעיה הזאת...אבל אני יציע לך את הפתרון האחרון שכבר כלום לא הולךFORMAT? או שכבר ניסיתונסיים במילה אחת: LINUX
פורסם 2004 ביוני 221 שנים מחבר אין לי כוח וזמן לעשות פורמט יש לי בגרות ביום ראשוןיש אולי דרך אחרת? יש סיכוי שזון אלרם החדש גורם לבעיות האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.