פורסם 2004 במאי 3021 שנים לידידי המלומדים שלום !אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי.המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה.לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI .כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות.בתודה מראשמאיר
פורסם 2004 במאי 3021 שנים אתה צריך VIVO?כלומר כניסת טלויזיה לתוך המחשב כדי שתוכל להקליט וידאו למחשב (מהטלוויזיה או ממצלמה)
פורסם 2004 במאי 3021 שנים Gigacube Radeon 9200SE B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card עולה 298 ב www.pch.co.ilיש לו tv out/dvi ,יחזיק הרבה זמן לשימושים שלך
פורסם 2004 במאי 3021 שנים לא אמרת תקציב... אבל אני מנחש שהוא לא צריך להיות גבוה כי הכרטיס הוא לא למשחקים.הנה כרסיט יותר חזק קצת (עדיין חשוב לעריכת ווידאו) ואם VIVO שזה מעוד שימושי (לי יש כזה כרטיס והוא מעוד טוב) אז הנהhttp://www.pch.co.il/docs/pd830799823.htm
פורסם 2004 במאי 3021 שנים כמה שגיאות בשורה אחת?ואם VIVO שזה מעוד שימושי (לי יש כזה כרטיס והוא מעוד טוב) ועם VIVO שזה מאוד שימושי (לי יש כזה כרטיס והוא מאוד טוב)וזה בלי לתקן שגיאות תחביר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.