עבור לתוכן

נטפליקס ממציאה מחדש את The Witcher: התמונות הראשונות

Featured Replies

פורסם

אז איך יראה סופרמן בתור צייד המפלצות המפורסם של עולם הגיימינג? כעת אנחנו מתחילים לקבל מושג

לכתבה

פורסם

יכול להיות לגולאס ממש מוצלח לטעמי! לא ממש דומה לגראלט...

פורסם

אין על נטפליקס

פורסם

I Am A Witcher, Not a Gigolo. אחד הקדיאלוגים שקרעו אותי.

פורסם

הנרי קאוויל לא נראה בכלל כמו הוויצ'ר במשחק ולדעתי רוב מעריצי הוויצ'ר שהגיעו מהמשחק ולא מסדרת הספרים יתאכזבו. הקול של המדובב של הוויצ'ר היה כל כך מעולה שפשוט קניתי את המשחק של ויקטור וראן (Victor Vran) רק בשביל בדיבוב.

פורסם

הסדרה מתרחשת לפני משחק השלישי, גראלט אמור להיות יותר צעיר ומגולח. וקאוויל מעריץ של הספרים. מאמין שזה יעבוד לא רע.

פורסם

Dicks out for Geralt. R.I.P

פורסם

חייבת לשתף: כשהמשחק יצא, בדיוק קבלתי את הGTX970 מאמאזון. התחלתי לשחק במשחק אבל הוא הרגיש לי יותר מידי... PEASANT ומורכב, בשלב 4 כבר ויתרתי עליו. התחלתי לשחק בו שוב לפני שבועיים (לאחר שכמעט סיימתי את FALLOUT4 בפעם השלישית), חייבת לציין שהעלילה והסיפורים מרתקים! לא עוד תכנים של ילדים ומשחקי מחשב, לא עוד התיפייפות, סיפורים מזוויעים ולא אתפלא אם חלק מהדברים קרו במציאות בשעות השפל והדיכוי של נפש האדם. פשוט מרתק! אם נוותר על כל האלמנטים של הפנטזייה, המשחק הזה עדיין יהיה חזק !!!!

פורסם

הפאה בינונית והאיפור על הפנים. אפילו עדשות צהובות לא טרחו לשים לו. נראה כמו חיקוי של סטודנטים.

פורסם

ממליץ גם על המשחקים הקודמים בסדרה. אני מעריץ של גראלט כבר מהמשחק הראשון (שבו אלמנט ההשפעה של הבחירות במשחק היה הכי טוב לדעתי).

פורסם

נחיה ונראה. העולם וה-LORE כל כך מרתקים שאני יכול לוותר על קאסטינג פחות מתאים בעיני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים