פורסם 2004 במאי 2621 שנים אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!!תודה
פורסם 2004 במאי 2621 שנים 1. תקטין את החתימה על פי חוקי הפורום שנמצאים בראש כל פורום2. פנטיום 2 יסחוב בקושי XP אבל יסחוב.. תלוי בכמות הזכרון3. אם הוא לא נכנס לדיסקט אלה אומר שצריך להוציא אותו כנראה שהBOOT פגום ולא יצרת דיסקט כמו שצריך4. בשביל לפרמט ולהתקין XP עדיף להכנס להתקנה (אם יש לה BOOTABLE) ולמחוק את המחיצה וליצור מחדש...
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אחי אין לי את האוינדוס אקס פי שיכול למחוק..ואך אני יכול לסדר את הבוט אחי??
פורסם 2004 במאי 2721 שנים שנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום, ואתה מוזמן גם לעשות חיפוש - השאלה הזאת נענתה עשרות פעמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.