עבור לתוכן

טס לLA צריך מספר המלצות מקצועיות

Featured Replies

פורסם

היי חודש הבא אני בLA ואני צריך מחשב חדש.

אחד חזק שיחזיק שוב ל 5-7 שנים

בדקתי באתר של INTEL והוא שלח אותי לחנות הזולה ביותר בארה"ב (micro center)

מי שלא מכיר.

התכנון הוא לקנות מעבד כרטיס מסך זיכרון.

השאר בגלל האחריות אקנה בארץ.

לפי התכנון הייתי אמור לקנות את ה I7 Core 8086k  אבל הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים.

האם שווה לחכות? 

שאלה נוספת היא המעבד המטרה היא משחקים,גרפיקה (פוטושופ)

האם שווה ללכת דווקה על ה ntel Core™ i9-7940X ?

בקצר לכרטיס אני רוצה דווקה את המקורי של NIVADIA (מה לעשות ככה אני אוהב את המקור)

בגלל שאני יהיה שם יחסית מוקדם והכרטיסים המקוריים היו זמינים הייתם ממליצים לי לקנות?

כלומר מה יספק אותי למשך זמן יותר ממושך שלא יכביד עלי מבחינה כספית ויספיק לכל הצרכים שלי..

NVIDIA - GeForce RTX 2080 Founders Edition 8GB GDDR6 PCI 

או

NVIDIA - GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition 11GB GDDR6 PCI Express 3.0 Graphics Card

תודה רבה על העזרה :)

פורסם
ציטוט של תתמגנט צילום והפקת אירועים

בקצר לכרטיס אני רוצה דווקה את המקורי של NIVADIA (מה לעשות ככה אני אוהב את המקור)

אין דבר כזה "מקורי של NVIDIA" יש "בעיצוב של NVIDIA ביצור של מפעל X". אין לאנוידיה מפעלי יצור כרטיסים.

כרטיסי המסך הללו טרם קיבלו ביקורות ברשת, הן יעלו מתישהו בעוד שבוע (לפי שמועות). ולכן חוסר אחריות מבחינתי להגיד לך "כן" או "לא" בנושא. האם תהיה הכבדה כספית? ברמה פושעת. הכרטיסים הללו יקרים להחריד שלא בהכרח בצדק.

מבחינת מעבדים - אני גם לא יכול לספר יותר מדי. השמועות מדברות על השקה קרובה, כביכול של מעבדים בעלי יותר ליבות עיבוד לשוק הביתי. למשחקים ופוטושופ אל תחשוב אפילו על תושבת האקסטרים של אינטל. זה לא בכיוון בכלל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

אין דבר כזה "מקורי של NVIDIA" יש "בעיצוב של NVIDIA ביצור של מפעל X". אין לאנוידיה מפעלי יצור כרטיסים.

כרטיסי המסך הללו טרם קיבלו ביקורות ברשת, הן יעלו מתישהו בעוד שבוע (לפי שמועות). ולכן חוסר אחריות מבחינתי להגיד לך "כן" או "לא" בנושא. האם תהיה הכבדה כספית? ברמה פושעת. הכרטיסים הללו יקרים להחריד שלא בהכרח בצדק.

מבחינת מעבדים - אני גם לא יכול לספר יותר מדי. השמועות מדברות על השקה קרובה, כביכול של מעבדים בעלי יותר ליבות עיבוד לשוק הביתי. למשחקים ופוטושופ אל תחשוב אפילו על תושבת האקסטרים של אינטל. זה לא בכיוון בכלל.

אממ אשלח לך קישור ברשותך אם תוכל להגיד לי כן של NIVADIA או לא.

תראה המותג שאני רואה הוא כן NIVDIA ולא "ASUS" או חברה אחרת הכרטיס מופיע גם באתר שלהם.

קראתי קצת והבנתי שהם בהחלט מוציאים כרטיסים שלהם (כלומר הם מציירים אותה) לפרק זמן מוגבל ורק לחברות גדולות בחול

אשמח לשמוע ממך פרטים כי אתה בטח מבין הרבה יותר ממני.

קישור לאתר

ועדיין אין לי תשובה בקשר לכרטיס האם אני צריך 8 או 11 מה יספק לי את הסחורה למספר השנים (כלומר אני רוכש פעם ב5 שנים מחשב) ב8 המשחקים יפעלו לי באופן חלק גם ב 8GB? ולפי מה שראיתי המחירים הם כמו ה1080 בארץ לא משהו מיוחד.

ההבדל בין ה Ti הוא כל כך גדול?

בקשר למעבד, תודה על התשובה, אני בהחלט יקשיב לך וילך על ה 8086K או שאני אחכה לראות אם יצאו גם ככה יש לי עוד חודש.

עריכה:

אשמח לפרטים בקשר למעבדי AMD האם מומלץ לעבור לצד השני של המגרש? ראיתי שהזיכרון מטמון שלהם גדול משמעותית ליבות גדולות ומחירים ממש טובים.

ציטוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים